Turn device portret for better experience

Evenimente

TREND Consult continuă călătoria evoluției


   Evoluția este un proces de schimbare în bine care se întâmplă într-o perioadă îndelungată de timp. Companie de training aflată de 17 ani pe piața românească, TREND s-a îmbunătățit și a evoluat constant, cu ajutorul unei echipe crescânde, care numără acum peste 40 oameni, care oferind expertiză în domenii de interes pentru generații întregi de lideri. TREND știe, raportat la propriul exemplu, ce înseamnă evoluția, ce o determină și ce o face să continue.

Cifra de afaceri în continuă creștere și drumul parcurs de companie până acum au revelat nevoia unei noi strategii de brand și a unei noi poziționări de marketing, una care să redefinească TREND plecând de la realitățile companiei. Cum nimic nu este mai valoros decât o experiență memorabilă, cea care conduce la insight, la un moment “aha!”, revelator, noua identitate TREND vorbește despre traineri ca facilitatori și creatori ai acestor experiențe. Insightul, moment special de învățare prin descoperire personală este ceea ce îi propulsează pe oameni și îi ajută să progreseze.

În jurul acestei idei, compania își reimaginează businessul începând cu programele (traininguri, evenimente, consultanță), metologia de livrare a informațiilor, interacțiunea cu proprii clienți, platformele online.

În continuare, TREND va construi experiențe cu sens și scop, va înțelege nevoile individuale ale clienților și îi va ajuta pe aceștia să ajungă acolo unde își doresc, cu atenție la parcursul lor și pașii făcuți de ei în evoluția lor de până atunci și va inova modele de învățare și de training. Toate acestea se vor întâmpla concomitent cu planul de expansiune internațională a businessului care se apropie de o cifră de afaceri de 2 milioane de euro.