Turn device portret for better experience

News

Trend Consult lanseaza „colectia Toamna-Iarna” de cursuri OPEN


Învățarea ca proces continuu este o zonă strategică de creștere pentru multe organizații care vad în oamenii lor principala sursă de succes într-o lume aflată într-o continuă schimbare. Investiția în învățare este perceputa ca strategie de management al schimbării, de stimulare a inovației și de aliniere organizațională.

De 16 ani, consultanții noștri livrează programe proprii sau sub licență partenerilor internaționali: Eagle’s Flight (lider în învațare experiențială) și Miller Heiman Group (lider global în programe de vânzări), Hogan Assesment Systems și Human Synergistics® (specialist în instrumente psihometrice).
Lansăm astăzi “colecția toamnă-iarnă 2016” de CURSURI OPEN care acoperă zone de expertiză din sales, management, leadership și dezvoltare personală.
Pentru informații suplimentare despre programele Trend Consult, un consultant vă stă la dispoziție la numarul de telefon 021-210 5871 și la adresa de e-mail open@trendconsultgroup.com


Trend Consult organizează Sales Performance Summit 03


Cea de-a treia ediție a Sales Performance Summit se va desfășura pe 17 mai la Athénée Palace Hilton și este construită în jurul unui subiect cu impact direct în rezultatele de business: Optimizarea Proceselor de Vânzare. Evenimentul se adresează managerilor de vânzări, specialiștilor în vânzări, directorilor comerciali și persoanelor cu funcții de conducere implicate în activitatea comercială.

Profesioniștii din domeniul vânzărilor vor povesti audienței cazuri de bune practici și vor discuta despre etapele procesului de vânzare în contextul actual. Vorbitorii Sales Performance Summit 03 sunt:

Barry Trailer, Co-Fondator și Chief Research Officer al CSO Insights
Petronel Chiva – Head of Retail Distribution Network, BCR
Marius Decuseară-Brandenburg – Managing Partner & Head of Sales Practice, Trend Consult
Corneliu Fecioru – Managing Director | Sales & Marketing, Wienerberger România
Rareș Florea - Commercial Director, Vector Watch
Mircea Gîrbovan – Executive Director, Telekom România
Florin Iovu - Application Sales Director, Oracle
Valentin Jurcuț - Chief Sales Officer, BNP Paribas Cardif
Daniel Nicolescu - Vicepreședinte, Asociația Națională a Vânzătorilor Profesioniști
Gabriel Ungureanu - Executive Director, Wolters Kluwer România

Barry Trailer, speaker-ul internațional al acestei ediții, are experiență în domeniul vânzărilor de peste 30 de ani, timp în care a facilitat seminarii pentru sute de companii, a fost speaker la zeci de evenimente dedicate vânzărilor, a publicat lucrări de specialitate în calitate de co-autor și a semnat articole în publicații ca Sales & Field Force Automation (1997-1999) și Harvard Business Review (Iul-August 2006, Dec 2010-Ian 2011).