Blog

Roxana Mîțu, People Growth Coordinator la Trend Consult

Roxana Mîțu, Senior Business Consultant în echipa Trend, primește un rol nou, People Growth Coordinator. Din această poziție, Roxana va susține călătoriile individuale de dezvoltare ale colegilor, contribuind la construcția unui viitor orientat către evoluție, dezvoltare cu sens și autenticitate.

Mai mult »

Csibi Magor, ecologistul întors din Coreea de Sud ca să creeze o nouă generație de lideri în România: „Trebuie să învățăm să fim mai buni!”

După opt ani petrecuți în sectorul ONG, Csibi Magor, fost director WWF România și Coreea de Sud, și-a dat seama că nu vrea să mai rămână în zona non-guvernamentală. A căutat să găsească un domeniu care să-l motiveze la fel de mult, iar în cele din urmă a ales să se implice într-un proiect de leadership antreprenorial.

Mai mult »

Magor Csibi, experiența unui lider român la Seul, locul în care nu există noțiunea de răbdare

La începutul acestui an a ieșit în spațiul public cu un mesaj legat de postul negru, după ce îl experimentase 8 zile, majoritatea mergând la birou.

Vorbim despre o nouă viziune a liderului: a ieșit din zona ONG, a intrat într-o companie de consultanță în afaceri, propune un nou tip de leadership bazat pe relații interumane profunde, chiar și vulnerabilitate, încearcă să își asume slăbiciunile și să îi învețe și pe alții cum să o facă.

Mai mult »

Antreprenoriat la majorat

Adrian Florea, antreprenorul care în urmă cu peste 18 ani a pus bazele companiei de training și consultanță în management, Trend Consult plănuiește, pe termen lung, extinderea companiei în afara țării.

Mai mult »

Magor Csibi, Head of Leadership Practice la Trend Consult

De la 1 octombrie 2018, Magor Csibi s-a alăturat echipei TREND CONSULT ca Head of Leadership Practice. În această calitate, Magor va continua să contribuie la crearea unui viitor orientat către echilibru și sustenabilitate. Misiunea lui va fi aceea de a coordona Trend Leadership Journey – un program ambițios care vizează construirea unei noi generații de lideri în România.

Mai mult »