Blog

Cand incertitudinea este o stare de fapt

Gandul acesta de dimineata, si chiar e intr-o dimineata pe A1 spre Pitesti, nu stiu de unde sa-l apuc. Poate pentru ca este despre incertitudine , vi-l spun asa cum se formeaza el, din doua parti.

Mai mult »

Cătălin Vasile, Head of Customer Experience Practice la Trend Consult

De la 1 Martie, Cătălin Vasile se va alătura echipei TREND ca Head of Customer Experience Practice, poziție din care va continua dezvoltarea programelor noastre de Customer Experience care pun în prim plan oamenii, clienții și procesele, ajutând astfel la crearea unor culturi centrate pe nevoi și a unor organizații sustenabile.

Mai mult »

Roxana Mîțu, People Growth Coordinator la Trend Consult

Roxana Mîțu, Senior Business Consultant în echipa Trend, primește un rol nou, People Growth Coordinator. Din această poziție, Roxana va susține călătoriile individuale de dezvoltare ale colegilor, contribuind la construcția unui viitor orientat către evoluție, dezvoltare cu sens și autenticitate.

Mai mult »

Csibi Magor, ecologistul întors din Coreea de Sud ca să creeze o nouă generație de lideri în România: „Trebuie să învățăm să fim mai buni!”

După opt ani petrecuți în sectorul ONG, Csibi Magor, fost director WWF România și Coreea de Sud, și-a dat seama că nu vrea să mai rămână în zona non-guvernamentală. A căutat să găsească un domeniu care să-l motiveze la fel de mult, iar în cele din urmă a ales să se implice într-un proiect de leadership antreprenorial.

Mai mult »