Blog

Magor Csibi, experiența unui lider român la Seul, locul în care nu există noțiunea de răbdare

La începutul acestui an a ieșit în spațiul public cu un mesaj legat de postul negru, după ce îl experimentase 8 zile, majoritatea mergând la birou.

Vorbim despre o nouă viziune a liderului: a ieșit din zona ONG, a intrat într-o companie de consultanță în afaceri, propune un nou tip de leadership bazat pe relații interumane profunde, chiar și vulnerabilitate, încearcă să își asume slăbiciunile și să îi învețe și pe alții cum să o facă.

Mai mult »

Antreprenoriat la majorat

Adrian Florea, antreprenorul care în urmă cu peste 18 ani a pus bazele companiei de training și consultanță în management, Trend Consult plănuiește, pe termen lung, extinderea companiei în afara țării.

Mai mult »

Magor Csibi, Head of Leadership Practice la Trend Consult

De la 1 octombrie 2018, Magor Csibi s-a alăturat echipei TREND CONSULT ca Head of Leadership Practice. În această calitate, Magor va continua să contribuie la crearea unui viitor orientat către echilibru și sustenabilitate. Misiunea lui va fi aceea de a coordona Trend Leadership Journey – un program ambițios care vizează construirea unei noi generații de lideri în România.

Mai mult »
man-gliding

Performance Management

Este un training de două zile care facilitează descoperirea și exersarea de către participanți a unor modele, instrumente și comportamente utile pentru a parcurge un ciclu din procesul de managementul performanței. Programul acoperă toți pașii procesului de la definirea și discutarea obiectivelor până la discuția de eveluare.

Mai mult »