Blog

Cultura de vanzari – Introducere

Cultura de vanzari – Introducere

Suma normelor comportamentale (“cum se face la noi”) reprezinta cultura unei
echipe. Normele definesc acele comportamente repetate si nesanctionate pe care
membrii echipei le considera normale. Aceste comportamente “normale” sunt
responsabile pentru TOATE rezultatele echipei. De aceea, pentru o echipa de
vanzari este critica intelegerea propriei culturi. Vezi mai multe pe www.scs.ro.

Mai mult »

Culture Management Insights

Timp de o jumatate de zi specialisti din domeniul HR trec printr-o experienta de invatare Council of The Marble Star care invita participantii sa ia parte la provocarea ordinului Excelleron pentru a câstiga statutul de elder – persoana din elita culturala si economica a Camelotului, membru al Consiliului lui Arthur.

Mai mult »

TREND si-a propus sa alerge 241,072Km!

Suntem 28 de oameni din Trend inscrisi la maratonul din 14 octombrie! Pentru o companie cu mii de angajati, nu e un numar mare. Pentru noi insa, 28 inseamna 62% din firma, iar inscrierile nu s-au incheiat inca…

Facem adesea lucruri impreuna in timpul liber – iesim la o terasa, facem un gratar, dansam, un weekend la mare sau la munte etc. Ne distram, ne relaxam, in general in grupuri mai mici: 2-3 dintre noi, plus familiile si prietenii. Inscrierea aceasta la maraton este, insa, ceva aparte: in primul rând grupul nu mai este deloc mic (28 participam, iar ceilalti au promis ca vin sa ne sustina), iar in al doilea rând nu mai este despre distractie, ci despre efort sustinut.

Mai mult »

The Bucket

Miercuri, 27 septembrie, Trend a lansat The Bucket, un nou program de invatare experientiala marca proprie.

The Bucket este o experienta care te invita sa treci de limita imposibilului si sa creezi cea mai frumoasa gradina, in cel mai intins desert al lumii.
De la planificare la realizarea propriu-zisa, ai ocazia sa gestionezi resurse valoroase, sa confrunti presiunea timpului si sa faci fata provocarilor
care nu vor inceta sa apara, toate acestea pentru ca viziunea ta sa devina realitate. Practic, realizarea gradinii de vis este in mainile tale.

Mai mult »