Coaching Practice

“Coaching-ul este o colaborare cu clienții într-un proces provocator și creativ, care îi inspiră să își maximizeze potențialul personal și profesional. Procesul de coaching deschide adesea surse de imaginație, productivitate și leadership anterior nevalorificate.” (International Coaching Federation)
Sedințele de coaching sunt sesiuni individuale sau de grup prin care liderii au ocazia să își clarifice intențiile, să reducă din comportamentele toxice, să sporească frecvența obiceiurilor dezirabile și să își crească energia.

PROIECTE DE COACHING LA TREND

programe, workshop-uri, sesiuni de training, sedințe de coaching individual și de echipă

Coaching individual

Team coaching

The Coaching Journey

Coaching Culture

Prin coaching individual, susținem profesioniștii în tranziția către rolul de manager sau în debutul carierei de manager. Ne concentrăm pe dezvoltarea abilităților, valorificarea resurselor existente și stimularea creativității. Beneficiile includ descoperirea răspunsurilor interioare, clarificarea valorilor personale, planificarea acțiunilor pentru obiective, parteneriat atent în ascultare și reflecție, sprijin în luarea deciziilor, extinderea perspectivelor, direcție în dezvoltare personală și profesională, recunoaștere și încurajare constantă, acces la resurse utile.

Echipele pot beneficia de colaborarea cu un coach specializat pentru a-și maximiza potențialul și performanța colectivă. Team coaching-ul îmbunătățește dinamica de lucru, promovează colaborarea și construiește încrederea. Oferim evaluare, planificare, dezvoltare a abilităților de comunicare, consolidarea culturii organizaționale și promovarea feedback-ului constructiv. Rezultatul: o echipă eficientă, motivată și capabilă să depășească obstacolele în calea succesului.

Ești un profesionist cu un rol complex, interacționezi cu diverse echipe și generații, iar provocările actuale precum lucrul în mod hibrid necesită abordări inovatoare. Pentru tine am creat The Coaching Journey, programul care dezvoltă abilitățile de leadership și maximizează potențialul tău. Indiferent dacă ești manager experimentat sau începător în căutarea unor modele alternative, vei găsi suportul necesar pentru a depăși obstacolele și a obține rezultate remarcabile. Programul facilitează dezvoltarea de strategii eficiente și abordări inovatoare pentru creșterea performanței și valorificarea oportunităților. Descoperă potențialul tău și al echipei tale în această poveste a coachingului. Ai încredere în proces, în clientul tău și în tine însuți!

Cultura de coaching promovează dezvoltarea continuă și creșterea personală și profesională în organizații și grupuri. Implicarea activă a liderilor și a echipei sprijină dezvoltarea, comunicarea deschisă și sinceră, ascultarea activă și punerea de întrebări. Liderii devin modele în cultivarea acestei culturi prin mentorat, suport și feedback constant. Beneficiile includ relații interpersonale îmbunătățite, angajați mai implicați și satisfăcuți, mediu propice pentru inovare și adaptabilitate, dezvoltare personală și profesională, învățare continuă și creștere individuală și colectivă, oameni motivați și performanți în medii complexe și competitive.

Explorează coachingul individual pentru a-ți dezvolta abilitățile de manager și a-ți stimula creativitatea.

Colaborează cu un coach specializat pentru a-ți maximiza potențialul și performanța în echipă.
Înscrie-te în The Coaching Journey pentru a dezvolta abordări inovatoare și a-ți atinge rezultate remarcabile în rolul tău complex.
Cultivă o cultură de coaching în organizație pentru dezvoltare personală și profesională, comunicare deschisă și inovare.

Contact