ASOCIAȚI

corina-puiu-trend

Corina Puiu

Senior Consultant

Corina are 25 ani de experiență profesională: 19 ani în roluri de leadership și people management, 7 ani de experiență în

multinaționale (industria telekom). De asemenea, Corina a înființat una dintre cele mai relevante organizații care produce impact în educație. S-a implicat în proiecte de antreprenoriat care au adus inovație. În paralel, este business advisor pentru mici start-up-uri și organizații nonprofit.

ionel-buliga-the-zing

Ionel Buliga

CEO - The Zing

Ionel este “omul cu zvâc”. Ii place să dezvolte şi să faciliteze concepte şi activităţi de învăţare care să acceseze curiozitatea, energia şi bucuria

atât în randul copiiilor, cât şi al adulţilor. Fericirea lui în ceea ce face este oferită de bucuria participanţilor şi plusul pe care îl poate aduce în dezvoltarea personală a acestora.

Alina Milos-min

Alina Milos

Associate Consultant

Alina este un consultant cu experienţă de peste 17 ani în proiecte legate de management, sales,

negociation, retail, business development. Fiind în primul rând un manager de oameni, lucrează cu echipele de management pentru creşterea eficacităţii proceselor de Performance Management, People Management şi Leadership. Ajută echipele de vânzări să îşi definească şi să îşi atingă KPI-urile şi ţintele de business şi este expert în dezvoltarea competenţelor manageriale.

Andreea Moldovan 2-min

Andreea Moldovan

Associate Consultant

Andreea este un consultant cu experienţă de peste 18 ani în proiecte legate de HRManagement,

training, coaching şi transformare digitală AgileCoaching. Lucrează, în calitate de Coach, cu echipele de management pentru creşterea eficacităţii proceselor de Management şi Leadership într-un mediu în continuă schimbare şi cu echipele Agile pentru implementarea proceselor specifice metodologiei Agile. Ajută echipele Agile să-şi definească şi să atingă obiectivele propuse şi are competenţe în arii specifice HR şi Digital Transformation: HRpolicies&processes, HRtransformation, Learning&Development, Programmanagement, Projectmanagement. Andreea are o experienţă de 8 ani în managementul de echipă.

Bogdan MAioreanu

Bogdan Maioreanu

Associate Consultant

Bogdan este licențiat în ingineria și managementul sistemelor tehnologice la Universitatea Politehnica

din București și este și Executive MBA al Asesbuss și Washington University din Seattle, SUA. Are o experiență profesională de peste 20 de ani, fiind specializat în domeniul #consultanței de afaceri și #trainingului, #vânzărilor, #comunicării și #rezilienței în afaceri. Bogdan are un background solid în zona financiar-bancară în care a ocupat poziții de management de top, inclusiv management executiv.

Bogdan Secara

Bogdan Secara

Associate Consultant

Bogdan desfășoară de peste 6 ani proiecte de consultanță în domeniul Motivației, a Dezvoltării

Middle Managementului și a Performanței în Vânzări. Având o experiență profesională bogată, Bogdan reușește în interacțiunile sale cu clienții să aibă o abordare pragmatică, aplicată la piață și la condițiile reale de muncă, ceea ce conferă spațiului de interacțiune o libertate mare de exprimare. 

Cristian Chesa

Cristian Chesa

Associate Consultant

Cristian este un trainer cu experienţă de peste 12 ani în proiectele legate de #management #sales

#comunicare #creativitate #eficienţă personală. Lucrează, în calitate de Trainer şi Coach, cu echipele de management şi vânzări pentru optimizarea şi maximizarea a cinci factori critici pentru performanţă : aşteptări, atitudini, abilităţi, activitate şi atmosfera de lucru. Ajută echipele de vânzări să-şi definească şi să atingă KPI-uri şi ţintele de business şi este #expert în metode de instruire.  

Cristian Nicoara

Cristian Nicoara

Associate Consultant

Cristian a coordonat și implementat proiecte de training pentru mai mult de 100 de organizații și
peste 10.000 de participanți pe subiecte variate, de la Customer Service la subiecte relevante pentru manageri aflați la nivel de Board-1. De asemenea a fost invitat ca speaker la mai multe conferințe pe teme de management, vânzări, customer service sau comunicare.
Dan Vacarescu

Dan Vacarescu

Associate Consultant

Dan Alexandru este un trainer cu experiență în proiecte legate de #vânzări, #customerexperience
și #soft skills. Are experiență de 14 ani în vânzări și consultanță și 8 ani în zona de soft skills și dezvoltare personală. Temele pe care Dan vine cu o experiență relevantă sunt: Vânzare Consultativă (Basic, Avansat și Expert), Customer Expericence, Comunicare Interpersonală, Public Speaking, Presenter Skills, Conflict Management, Time Management și Gestionarea Emoțiilor.
Florin Ionita

Florin Ionita

Associate Consultant

Florin, #Trainer și #Coach certificat, este un lider executiv abil în a dezvolta și implementa strategii de
integrare verticală pentru un portofoliu mare de conturi. Este expert în construirea de rețele de retail sustenabile și orientate către clienți și în ghidarea configurării operaționale a cadrului de #aftersales din organizații. Are aptitudinea de a ghida organizațiile prin tumultul din industrie și de a identifica noi arii de inovații prin explorarea piețelor globale. Principalele sale arii de competență sunt #vânzări, #satisfacția clienților și #managementul proiectelor.
Ina Constantinescu

Ina Constantinescu

Associate Consultant

Ina crede că a trăi mai conştient şi a fi mai empatic au fost şi în continuare vor rămâne două din

lucrurile esenţiale pentru omenire. Este dedicată înţelegerii şi descoperirii individuale, iar în ultimii ani, a lucrat împreună cu clienţii săi în a găsi sau regăsi, misiunea individului ca om simplu, înaintea misiunii de om de business. Una din marile dorinţe ale sale este să îi facă pe oamenii pe care îi reîntâlneşte, să fie măcar 1% mai buni decât atunci când i-a întâlnit.

Ionut Neacsu-min

Ionut Neacsu

Associate Consultant

“Sunt un om care se antrenează zi după zi pentru a trăi o stare de bine. Pentru mine, starea de bine

durabilă înseamnă a face față în echilibru și armonie tuturor situațiilor ce apar în viața mea. Ca noi toți, întâlnesc în viața mea atât binele cât și răul. Accept asta și mă antrenez să le îmbin cu măiestrie în ceea ce se numește VIAȚĂ!” 

Ivona Enache-min

Ivona Enache

Associate Consultant

Ivona este licențiată în științe economice la Facultatea de Relații Economice Internaţionale în

cadrul A.S.E. București, are o a doua specializare în limba şi literatura engleză și un masterat în Managementul Proiectelor Internaționale în cadrul A.S.E. București. 

Cariera sa a început în anul 2004, ca și coordonator de proiect și trainer în cadrul Helm Corporation, o companie de consultanță internațională, implicată într-unul din proiectele PHARE, în România. În cadrul proiectului a coordonat implementarea unui larg program de dezvoltare a angajaților Ministerului Finanțelor Publice și Ministerului Integrării Europene. 

Drumul său profesional a continuat în Unilever și apoi Raiffeisen Bank, unde s-a ocupat de coordonarea  acțiunilor de marketing.

Lucian Ghitescu-min

Lucian Ghitescu

Associate Consultant

Lucian este un consultant cu experienţă de peste 20 ani în proiecte de business management, strategii

sales şi marketing, negociere de contracte comerciale. La acest moment lucrează, în calitate de senior consultant, cu un portofoliu de 9 companii, gestionând proiecte de anvergură în segmentul real estate.  

Activitatea sa actuală se focusează pe coordonarea activităţii echipelor de project-management ale clienţilor, în scopul livrării în parametrii contractuali a proiectelor dezvoltate.  

În ultimele 18 luni, nivelul de new business generat pentru aceşti clienţi a depăşit cifra de 4 milioane de euro. 

Marcela Stoica-min

Marcela Stoica

Associate Consultant

Marcela are o experienţă de 10 ani în Learning & Development și de peste 15 ani în Leadership &

Management. Cariera sa cuprinde funcții de top management în cadrul Vodafone România, în calitate de Director of Customer Relations for Consumer/ Business Market, precum și proiecte de consultanță, dezvoltare și training în domenii ca Management, Leadership, Customer Care și Customer Experience. Ca manager și director, ea a asigurat dezvoltarea unor echipe manageriale mari: prin selecție, training și coaching adecvate a contribuit personal la formarea și progresul în carieră a mai mult de 50 de subordonați. 

Marius Dan-min

Marius Dan

Associate Consultant

Marius este un consultant cu experiență de peste 12 ani în proiectele legate de #management #sales şi

#negotiation. În calitate de trainer şi consultant, lucrează cu echipele de management pentru optimizarea și maximizarea a cinci factori critici pentru performanța : așteptări, atitudini, abilități, activitate și atmosfera de lucru. Asistă managerii și echipele acestora de vânzări în definirea și în atingerea KPI-urilor/obiectivelor de business prin claritate, coerență, coeziune şi coordonare. De asemenea, este #expert în #leadership situaţional.

Mihaela Popa-min

Mihaela Popa

Associate Consultant

Mihaela este un consultant cu experiență de peste 10 ani în proiectele legate de #assessment

#development și #career management. Lucrează în calitate de consultant cu echipele de management pentru creșterea competențelor de #leadership și este #expert în evaluare de competențe manageriale.

Mihai Țandea-min

Mihai Tandea

Associate Consultant

Mihai este un consultant cu experiența de peste 18 ani în proiecte legate de #management #sales

#Leadership #customer experience si #rezilienta. Lucrează, în calitate de Trainer şi Facilitator, cu echipele de vânzări și management pentru construirea unui mindset potrivit performanței, pentru depăşirea convingerilor limitative, pentru dezvoltarea de abilități și propune vânzătorilor un model de vânzare H2H  iar managerilor un model de a coordona echipele printr-un leadership serviabil. Totodată, creează contextele potrivite în care echipele de vânzări să-şi definească şi să atingă atât obiective financiare (de performanță) cât și obiective de devenire. 

Rudolf Fedorovici-min

Rudolf Fedorovici

Associate Consultant

Din 1998 în consultanță: talent management, retained executive search, board advisory.

Proiecte derulate în domenii variate din servicii de sănătate, farma și biotehnologie, bunuri de larg consum, servicii financiare, consultanță în management, energie etc. 

 Executive Coaching: leadership development, comunicarea interpersonală, executive presence, îmbunătățirea gândirii strategice, gestionarea eficientă a conflictelor, forecasting etc. 

Coaching și consiliere în carieră: gestionarea schimbărilor de carieră, alinierea obiectivelor personale și profesionale, înțelegerea potențialului și a resurselor proprii, branding personal etc. 

Vadim Pusneac-min

Vadim Pusneac

Associate Consultant

Vadim este un consultant specializat în #Cultură organizațională #Leadership systemic #Vânzări şi

#Echipe performantePe lângă aceste subiecte, are un curs de Self Discovery Journey și livrează experiențe de învățare, dezvoltare personală și întâlniri strategice pentru echipe. 

Vanina Banica-min

Vanina Banica

Associate Consultant

Vanina este licențiată în sociologie – psihologie la Universitatea București și doctorand în

Managementul Performanței. Are o experiență profesională de peste 20 de ani, fiind specializată în domeniul resurselor umane.  

Cariera sa a început în industria farmaceutică în anul 1998, lucrând în departamentul de resurse umane al AD Pharma Holding, la început în administrare de personal, apoi ca și Coordonator Recrutare și Selecție și în cele din urmă Director de Recrutare și Selecție.   

În anul 2005 a devenit Director de Resurse Umane pentru Consumer Product Network, companie de distribuție din domeniul FMCG pentru care a lucrat timp de trei ani. În această perioadă a inițiat și implementat proiecte de dezvoltare organizațională, de managementul performanței, dezvoltare profesională, comunicare internă. 

Vanina este în prezent Consultant în Resurse Umane. Lucrează împreuna cu Trend Consult de opt ani, fiind implicată in proiecte de tipul Centrelor de evaluare, în scop de dezvoltare sau restructurare organizatorică. 

A fost implicată în derularea de proiecte pentru clienți precum: A&D Pharma, BCR, Gemisa, GSK, Kaufland România, Marfin Bank, Oxygen, Optiblu, OMV Petrom, Ozone, Sensident, Total Eurobusiness.

Alia Serban

Alia Şerban

Associate Junior Consultant

sebi

Sebastian Florea

Associate Junior Consultant

Alin Dinu-min

Alin Dinu

Associate Consultant

Alin este un consultant cu experienţă de peste 5 ani în proiecte legate de leadership, sales şi

comunicare. Lucrează în calitate de trainer, coach şi consultant cu echipe de vânzări pentru creşterea capacităţilor personale, îmbunătăţirea teamwork-ului şi atingerea KPI-urilor.