ECHIPA

adrian-florea-trend-consult-min

Adrian Florea

Founder – Business Advisory

Adrian este un consultant cu experiență îndelungată în proiectele legate de #cultură organizațională. Lucrează, în calitate de Business 
Advisor, cu echipe de board pentru creșterea eficacității actului de leadership. Ajută echipele de vânzari să-și definească și să implementeze cele mai productive procese.
Ana-Maria Moraru

Ana-Maria Moraru

Partner

Ana-Maria este un consultant cu experiență ridicată în proiectele legate de coaching individual şi personal growth.

Lucrează, în calitate de consultant și coach, pe partea de conștientizare, depășirea barierelor și creșterea dimensiunii constructive, la nivel de individ și echipă.

anca-florea-trend-consult-1-min

Anca Florea

Partner

Anca este consultant specializat în proiecte de diagnoză și dezvoltare individuală și organizațională.
Lucrează cu precădere în proiecte destinate dezvoltării leaderilor din cadrul organizațiilor, începând cu etapa de evaluare – folosind metoda centrelor de evaluare și dezvoltare sau metode psihometrice și continuând cu ghidarea lor în procesul de creștere personală și profesională prin consiliere și coaching individual. Anca se implică în proiecte de optimizare a proceselor de resurse umane, de la definirea de cadre de competențe, la identificarea nevoilor și a metodelor de dezvoltare cele mai potrivite pentru o anumită echipă, în scopul de a maximiza performanța individuală și organizațională.
Ciprian Todoca

Ciprian Todoca

Partner & Sales Manager

Ciprian este un consultant cu experiență ridicată în proiectele legate de leadership și customer care.

Lucrează, în calitate de senior consultant, cu echipele de board și cu echipele de management pentru creșterea eficacității actului de leadership. Ajută echipele de vânzări și customer să-și definească și să implementeze cele mai productive procese și comportamente care să îi ducă către loializarea clientului.

Magor Csibi

Magor Csibi

Partner & Head of Leadership & Culture Practice

Magor este un consultant cu experiență în proiecte legate de cultura organizațională și leadership.

Lucrează, în diverse calități și scenarii, cu echipe de board, lideri de companii și antreprenori pentru analiza și îmbunătățirea actului de leadership. Ajută echipe diverse pentru a conștientiza importanța autenticității și a factorului uman în procesele de business.

marius-decuseara-brandenburg-trend-consult-min

Marius Decuseară-Brandenburg

Senior Partner & Head of Group Strategy

Marius este un consultant cu experiență ridicată în proiectele legate de vânzări și de leadership.
În calitate de business advisor și coach lucreză cu echipele de board și individual cu membri ai echipelor de management pentru creșterea eficacitătii acestora și pentru a le oferi sprijin în dezvoltarea personală și profesională. Este implicat și în proiecte de sales management, fiind parte din proiecte de definire și implementare a unor procese productive bazate pe bune practici și metodologii internaționale.
mihai-moraru-trend-consult-min

Mihai Moraru

Partner

Mihai dezvoltă și livrează programe de training și coaching pentru echipe de board și middle management.

Temele lui preferate sunt leadership, managementul echipei, management și planificarea performanței. Are experiență vastă și în livrarea programelor de vânzări și negociere. Cu o practică îndelungată în facilitare, Mihai este mereu preocupat de dezvoltarea noii generații de traineri capabili să susțină experiențe memorabile cu fiecare livrare.

petrus-stuparu

Petruș Stuparu

Partner

Petruș crede ca abordarea deschisă a transformărilor culturale este cea care dă roade pe termen lung; de aceea, în ultimii ani, principalele

proiecte din care a făcut parte sunt cele de cultură și leadership. Îl interesează să vadă cum oamenii ajung să interacționeze cu success sau să existe în culturi diferite, fie că sunt culturi naționale, fie că sunt generații cu culturi diferite și este fascinat că de faptul că acest puzzle funcționează ca un ansamblu armonios atunci când există curiozitate și înțelegere.
De acum 4 ani este Partener în Trend și ghidează echipe de management și board să transforme culturi de organizație în culturi constructive, pregătite pentru viitor, să gestioneze schimbări și să dezvolte noi business-uri. Misiunea lui este să ghideze oamenii să își dezvolte potențialul și să își îmbunătățească performanța. La capitolul “Puțină lume știe” ne bucurăm să spunem că Petruș este arbitru de hochei și a arbitrat competiții internaționale.

robert-iancu

Robert Iancu

Partener & Head of Management Practice

Robert este un consultant cu experienţă ridicată în proiectele legate de dezvoltarea echipelor.

Lucrează, în calitate de consultant senior, cu echipe de conducere pentru creşterea eficacităţii actului de management. Des implicat în proiecte de inovaţie, ajută echipele să-şi definească obiective şi să implementeze cele mai potrivite procese. Una dintre cele mai mari preocupări ale lui Robert este legată de proiectele de educaţie nonformală.

Andrei Ristea

Andrei Ristea

CEO

Andrei s-a alăturat Trend în 2011 în calitate de consultant, ulterior ca Managing Partner, iar în prezent ca CEO Trend Consult.

Toată experiența profesională pe care a acumulat-o Andrei este într-o triangulare perfect echilibrată de management, vânzări și training. Atunci când nu se preocupă de performanța Trend-ului, ca echipă sau alături de clienți, își petrece timpul alături de familia sa, călătorind, în aventuri culturale și gastronomice.

roxana-mitu-trend-consult-min

Roxana Mîțu

Senior Consultant & People Growth Coordinator

Roxana are expertiză de consultant în arii legate de CustomerService şi HR. Lucrează, în calitate de consultant şi coach cu echipe de

management şi specialişti de resurse umane pentru a asigura legatura coerentă între leadership şi management Ajută echipele de relaţii clienţi să-şi definească şi să implementeze cele mai potrivite modele de lucru cu clientul.

Laura Bivol - Trend Consult Team

Laura Bivol

Head of Learning Journeys

Laura s-a alăturat echipei TREND în 2022 ca trainer în aria de management și a devenit apoi Head of Learning Journeys,

poziție din care se asigură că relevanța și implementarea călătoriilor de învățare TREND oglindesc cât mai bine nevoile de dezvoltare ale clienților. După 18 ani în roluri de vânzări, training și HR Business & Transformation Partner în mediul corporate, s-a întors în zona de Learning & Development și își dorește ca, pe termen lung, să poată contribui la educația copiilor și tinerilor, unde schimbările ar avea cel mai mare impact.

tiberius-budulea-trend-consult-min

Tiberius Budulea

Senior Consultant & Head of Coaching Practice

Tiberius este un consultant cu experienţă de peste 15 ani în proiectele legate de management sales şi negociere.

Lucrează, în calitate de Trainer şi Coach, cu echipele de management pentru creşterea eficacităţii proceselor de Performance Management şi Leadership. Ajută echipele de vânzări să-şi definească şi să atingă KPI-ii şi ţintele de business şi este expert în evaluare de competențe manageriale şi metodologie de instruire.

Andrei Dodan

Andrei-Ștefan Dodan

Senior Consultant

Andrei este un consultant cu experiență în proiectele legate de dezvoltare personală.
În cadrul sesiunilor individuale sau de grup, facilitează conștientizarea stilurilor personale de gândire sau de atitudine și manifestarea lor în comportamente constructive pentru rezultate, relații și o stare interioară mai bune. Facilitează programe de dezvoltare a competențelor de comunicare și Customer Care.
Ioana Dorobantu

Ioana-Lotus Dorobanțu

Senior Consultant

Ioana este consultant cu experiență în proiecte de  dezvoltare organizațională. Lucrează cu echipe de management în proiecte

destinate dezvoltării proceselor de resurse umane și creării de instrumente de evaluare și dezvoltare a competențelor. De asemenea, ajută echipele de management și vânzări să-și identifice nivelul de competențe și să creeze planuri personalizate de dezvoltare.

Marius Merlușcă

Marius Merlușcă

Senior Consultant

Marius este consultant specializat în proiecte de diagnoză organizațională și dezvoltare organizațională.
Lucrează cu precădere în proiecte destinate schimbărilor organizaționale, a evaluării și dezvoltării competențelor manageriale. Pentru acest tip de intervenții dezvoltă instrumente și metode de diagnoză organizațională și de evaluare a capacității de a obține performanță la nivel individual și organizațional.
sorana-bratucu

Sorana Brătucu

Senior Consultant

Sorana este un consultant cu experienţă ridicată în proiectele legate de dezvoltare organizaţională.

Lucrează, în calitate de consultant cu echipele de management în proiecte destinate dezvoltării de competenţe. De asemenea, ajută echipele de vânzări să-şi identifice nivelul de competenţe şi să-şi facă planuri personalizate de dezvoltare.

valentin-pasata-trend-consult-min

Valentin Pașa

Senior Consultant

Vali este implicat în dezvoltarea și livrarea de programe de training și consultanță în vânzări, negocieri, management, evaluare a

competenţelor. Licențiat intern pe conceptele și metodologia specifice companiei, Vali are o vastă experinţa în livrarea programelor către indivizi și către organizații din retail, FMCG, Banking, Telecom, Automotive, Servicii. Timp de 19 ani, Vali a lucrat în 4 companii multinaţionale în roluri diferite din departamentul de vânzări, conducând echipe variate în industria FMCG. Când nu este în sala de curs sau împreună cu clientul, Vali dezvoltă un proiect antreprenorial pornit din pasiunea sa pentru cafea.

Corina Eliade

Corina Eliade

Consultant

Corina este implicată în calitate de consultant, în proiectele dedicate creșterii eficacității managerilor și echipelor, fiind experimentată în

analiza comportamentală în implementarea proiectelor de evaluare a competențelor assessment center. Coordonează proiecte de consultanță legate de cultura organizațională, realizând analize complexe pentru planificarea schimbării.

liviu-vasilescu

Liviu Vasilescu

Consultant

Liviu este un consultant cu experiență în proiecte de vorbit în public, comunicare și branding. Lucrează cu antreprenorii care vor să

construiască o bază solidă pentru brandul lor, care vor să vorbească eficient despre activitatea lor și care înțeleg că succesul afacerii are la bază comunicarea clară și consecventă. Ajută echipele de marketing să comunice mai rapid cu produsele și serviciile brandului prin definirea clară a viziunii, misiunii și valorilor organizației, alături de elementele corespunzătoare de design grafic și identitate vizuală.

Maria Salceanu

Maria Sălceanu

Consultant

Implementează soluţii specializate pentru creşterea performanţei echipelor sau a angajaţilor de pe diverse niveluri organizaţionale.

Dezvoltă instrumente şi metode de analiză, prelucrează date în proiecte de consultanţă. Specializată în dezvoltarea şi utilizarea instrumentelor şi metodologiilor de evaluare a competenţelor angajaţilor şi a echipelor, analiză comportamentală, product manager pentru aplicaţia internă Trend de feedback 360 (Trend Portrait), product manager pentru aplicaţia internă Trend de evaluare a competenţelor profesionale (Explorer), project manager în diverse proiecte de evaluare şi dezvoltare de competenţe.

mihnea-taropa-trend-consult-min

Mihnea Taropa

Consultant

Mihnea livrează programe de training pe teme precum Customer Service/Care, Sales, Inteligență emotională, Eficienţă şi Rezilienţă

personală. Absolvent de psihologie cu experiență în organizații studențești și coordonarea de voluntari, s-a alăturat Trend în 2017 și a facilitat teambuildinguri și evenimente pentru grupuri până la 150 de persoane din diverse domenii. Din 2018 este trainer, fiind certificat în metodologiile specifice de livrare Trend și în analiză comportamentală.

Misiunea lui Mihnea este să le facă oamenilor întâlniți în sălile de training viața un pic mai ușoară prin cunoștințele și instrumentele oferite.

Mirel Culica

Mirel Culica

Consultant

Mirel este un consultant specializat în proiectele legate de Vânzări, Negociere, Customer Service și Management. Are o experienţă de

peste 15 ani în zona de livrare a experiențelor de învățare, cu grupuri care au variat între 10 și 450 de persoane. El livrează și cursuri mai tehnice de Project Management, Time Management și Train of Trainers. Lucrează, în calitate de Trainer, Facilitator și Coach, cu echipele de management pentru creșterea eficacității proceselor de Performance Management.

vali-ivanescu-echipa-trend-1-min

Valentin Ivanescu

Consultant

CEO experimentat cu background preponderent în segmentul FMCG, Valentin a dobândit și demonstrat

de-a lungul timpului, experiență ridicată în Negociere, Planificare, Vânzări, Marketing și Management. În ciuda istoricului însemnat în Business Development și Antreprenoriat, Valentin a continuat să-și perfecționeze cunoștințele prin absolvirea unui EMBA la Maastricht School of Management, îmbunătăţindu-şi astfel cunoștințele legate de Business Management, Strategie, Marketing, Cultura Organizaţională şi Leadership.  

Totodată, Valentin este Business Trainer certificat, din 2014, și cursantul nostru în programul Trend: The Leadership Journey.

agneta-itu-trend-consult-min

Agneta Itu

Key Account Manager

Recent alăturată echipei de Key Account Management a Trend Consult, Agneta aduce cu ea ani de experiență în vânzări corporate şi o mare

dorință de a contribui la succesul clienților și a companiilor cu care lucrează.
Construiește prin relații de încredere parteneriate reale și autentice alături de clienții săi. Ascultă pentru a înțelege și transpune nevoile de business ale clienților în programe relevante de învățare.

Este motivată de creștere și evoluție, punând accent pe învățare continuă și înțelegerea interacțiunii umane.

Ana-Maria Enache

Key Account Manager

Intensă, perseverentă, dedicată și pasionată de ceea ce face, Ana-Maria contribuie la dezvoltarea oamenilor şi organizaţiilor. Ea lucrează

de peste 10 ani în vânzări și de 3 ani în Trend. Aici, din rolul de Key Account Manager, transpune nevoile de business ale clienților în programe relevante de învățare.

Dragoș Sârbu

Dragoș Sârbu

Key Account Manager

Curiozitatea de a afla cum funcționează lucrurile, de la gadgeturi și orașe până la organizațiile pe care le are drept clienți, îl
determină pe Dragoș să pună întrebări, să caute răspunsuri și să încerce să înțeleagă toate aspectele unei probleme înainte de a propune o soluție cu sens. Face vânzări încă din liceu și facultate (s-a ocupat de o patiserie, a vândut într-o benzinărie și un magazin de haine, dar și cursuri AIESEC pentru liceeni), iar înainte să ajungă în echipa TREND a vândut servicii IT. S-a alăturat TREND în 2015, când compania își construia în premieră echipa de Sales. În prezent, din poziția de account manager, se ocupă în principal de conturi strategice. În timpul liber, e veșnic în căutare de un versant cu zăpadă proaspătă pentru freeride snowboard, de un circuit de motorsport, atunci când s-a topit zăpada, sau de o mașină la care să șurubărească.
elena-alexandra-galea-trend-consult-team

Elena-Alexandra Galea

Key Account Manager

Nou-venită în echipa Trend, Elena-Alexandra transformă nevoile exprimate de client în ferestre de oportunitate pentru dezvoltarea

oamenilor. Cu o experiență de peste 20 de ani în vânzări și management, cunoaște dinamica și particularitățile structurilor publice, corporatiste și antreprenoriale, convinsă fiind că numitorul comun pentru excelență rămâne comunicarea. Călătoria ei profesională se îmbină cu pasiunea pentru artă și plimbările în natură.

George Olteanu

George Olteanu

Key Account Manager

Cu experiență de 8 ani alături de Trend Consult, George face parte din echipa de Key Account Management. La locul de muncă este pasionat

de lucrul cu companiile care doresc ca echipele lor să devină mai strategice și mai productive prin gestionarea culturii organizaționale, reușind să stabilească parteneriate reale și autentice alături de clienții săi. În timpul său liber vorbește cu pasiune despre hobby-urile sale: vlogging, investiții și ceasuri.

Ilinca Brânzei

Ilinca Brânzei

Key Account Manager

Ilinca creionează alături de colegii săi programe de dezvoltare personală și organizațională bazate pe interacţiuni autentice şi cu sens.

Experiențele de lucru din diversele domenii în care a activat o ajută în rolul său de Key Account Manager să ajungă la o înțelegere profundă a nevoilor de business ale clienților. Este empatică, se conectează ușor cu cei din jur și e motivată de ideea de a scoate la suprafață potențialul existent în oameni și echipe.

olimpia-barbu

Olimpia Barbu

Project Manager & Team Coordinator

Apropiată de oameni, rolul de Project Manager i-a picat mănușă. Cu experiență de 14 ani în Trend Consult şi de 6 ani în actualul

departament, Olimpia este Coordonatorul echipei de Project Management. Cu empatie, răbdare și căldură se apropie de oameni și gestionează cu succes fiecare situație care ar putea să dea peste cap ritmul echipei. Pentru că îi place ceea ce face, totul vine natural, iar clienții și colegii știu că găsesc la ea suportul și implicarea unui prieten.

Adriana Postolache

Adriana Postolache

Project Manager

Adriana coordonează activitățile de suport pentru training, menține o comunicare strânsă cu departamentele de Vânzări, Finanţe şi

Dezvoltare. Programează sesiunile de training, se coordonează cu consultanții, obține și distribuie materialele de instruire necesare, comunicând apoi programele și detaliile. Efectuează diverse sarcini operaționale și administrative.

Alexandra Hagiu

Alexandra Hagiu

Project Manager

Alexandra este omul care poartă multe pălării, fiind responsabilă pentru diverse sarcini simultan în cadrul departamentului de Project

Management. Organization is her middle name, with an eye for details și puțin sprinkle de creativitate. Cu abilități extinse de gestionare a timpului, se asigură ca informația să ajungă la toate departamentele implicate în proiecte, pentru ca toți clienții Trend să evolueze prin colaborarea cu noi. Așa cum reiese și din descrierea personală, Alexandra excelează la limba engleză.

Bianca Radu

Bianca Radu

Project Manager

Bianca documentează sesiuni de training pentru un proiect de simplificare a ofertei de cursuri TREND și își propune să asimileze totodată noi skill-uri de sales,
customer care și leadership. Studentă la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, este pasionată de dezvoltarea umană, de procesele de învățare și de relațiile interumane. Ea a văzut în TREND o companie în continuă creștere, implicată în dezvoltarea clientului, cu o cultură organizațională sănătoasă în cadrul căreia se poate exprima și poate evolua. Vrea să învețe cât mai mult de la persoanele din jur pentru a căpăta experiență în domeniu.
corina-staruiala-trend-consult-min

Corina Stăruială

Project Manager

Cu studii de sociologie și un background în Sales Support, Corina face parte din echipa de Project Management și se ocupă cu planificarea și organizarea programelor
dezvoltate de TREND. Ea este motivată de auto-dezvoltare, apreciază interacțiunea cu oameni diferiți în cadrul jobului și programele Trend care ajută la dezvoltarea indivizilor și organizațiilor. În timpul liber, îi place să joace fotbal și să danseze.
alina-brandenburg-min

Alina Brandenburg

PR & Marketing Coordinator

Profesionistă în Marketing și Relații Publice, motivată de varii interacțiuni sociale, având o mare apreciere a comportamentului

etic și loial. Alina are o experiență vastă în comunicare, în strategia managementului de campanii și în organizarea de evenimente. Ea se consideră o visătoare creativă care tratează cu responsabilitate și în detaliu toate aspectele vieții profesionale și personale, participând cu plăcere în procese care implică dezvoltarea oamenilor.

Irina Florea

Irina Florea

Operations Manager

Irina este un Life-Long-Learner cu diverse misiuni de-a lungul timpului. Cu autonomie și curaj, în Trend este responsabilă cu Înţelegerea şi

organizarea proceselor (mai ales cele orientate spre digital). Specializată în Project Management, coordonează Managementul de Proiect pentru programe complexe de dezvoltare.

valentin-ciorneiu-trend-consult-min

Valentin Ciorneiu

Digital Transformation Project Manager

Lui Vali îi place să se uite la procese complexe și să găsească soluții pentru a le transforma într-unele simple sau cu durată mai mică.

Cu un background de project management și o pasiune pentru eficientizarea proceselor de lucru în companii, s-a alăturat echipei TREND la finalul lui 2021 și se ocupă de toate inițiativele digitale (de la procese de lucru la aplicații).

Alexa Petre - Echipa Trend Consult

Alexa Petre

Delivery Manager

Cu un background în consultanță de management în UK, Alexa își utilizează abilitățile de structurare și planificare pentru a aduce
claritate echipei și a oferi noi oportunități de dezvoltare pentru fiecare membru. Este un fel de Mother of Dragons, zisă și Turnul de Control. Alexa gestionează echipa de Delivery și se asigură că aceștia rămân mereu în zbor, fie că vorbim de sesiuni de training, proiecte de consultanță sau keynote speeches. Are ca focus alocarea eficientă și cu sens a consultanților în proiecte care să îi pună în valoare și să le ofere clienților cea mai bună experiență TREND. Iar când nu îmblânzește dragoni, ea se ocupă de proiectul ei antreprenorial cu flori sustenabile.
Romana Baia

Romana Baia

Research & Development Consultant

Romana construiește programe de învățare și le adaptează nevoilor participanților și organizațiilor din care aceștia provin.
Este pasionată de cercetare și aplicabilitatea practică a rezultatelor acesteia. Urmărește cu interes publicații științifice pe teme de psihologie, dezvoltare continuă, comportament organizațional și leadership, căutând să traducă cele mai recente descoperiri în soluții aplicabile în business. Crede în învățare ca sursă principală a evoluției indivizilor și a organizațiilor.
anastasia-roncea

Anastasia Roncea

Content Manager

Anastasia s-a alăturat în primăvara 2022 echipei de consultanță Trend. O pasionează cercetarea gândurilor şi a modului în care se manifestă

prin comportament. Absolventă de Psihologie, studiază în prezent Economie Comportamentală în cadrul unui master și îi place explorarea lumilor interioare & exterioare: o mai găsiți alergând, practicând yoga sau undeva prin munți.

Elisabeta Nacu

Elisabeta Nacu

L&D Consultant

Betty este numitorul comun pentru account manager, trainer, project manager şi, nu în ultimul rând, client. Ascultă pentru a înţelege nevoile

exprimate sau neexprimate de client, întreabă ca să se asigure că a înţeles şi îşi imaginează călătoria participantului într-o experienţă de învăţare ghidată de trainer.

Ionela Duțu

Ionela Duțu

Graphic Designer

Ionela contribuie la transformarea conceptelor Trend în imagini care facilitează procesul de învăţare prin prezentări, infografice sau filmuleţe

Ionela creează suportul grafic necesar în călătoriile de învăţare ale clienţilor noştri. O atrag creioanele colorate la fel de mult cât o atrag şi vectorii din Illustrator.

Magda Pasa - Trend Consult

Magda Pașa

In-house Lawyer

Marius Neagu

Marius Neagu

Finance Manager

Este specializat în gestiunea și analiza financiară a companiilor, raportări și bugete, standarde internaţionale de raportare.

În Trend coordonează activitatea Departamentului Financiar și se ocupă de obținerea surselor de finanțare. Alături de Trend, a dezvoltat și livrat programul de finance for non-finance.

ana-letitia-zarioiu

Ana-Letiția Zarioiu

Finance Executive

Absolventă de Informatică Economică la ASE; curs postuniversitar de PR la FJSC; economist la departamentul Financiar la Trend Consult de

10 ani; Ana se ocupă de facturare, contracte, plăți și alte lucruri care trebuiesc făcute conform legii și nimeni nu vrea să le facă; pasionată de călătorii, citit, gătit.

Emanuela Cîmpean

Emanuela Cîmpean

Finance Executive

Cu un background solid în Customer Service, Ema își desfășoară activitatea în Departamentul Financiar, fiind specializată în analiza,

administrarea și monitorizarea bazelor de date (clienți și furnizori). Ea reprezintă firma în fața instituțiilor statului și realizează documentarea în problematica din competență (domeniul legislativ și HR). Timiditatea înnăscută ascunde o fire caldă, voluntară și onestă, preocupată de logica și acuratețea analizei.

alice-monac-min

Alice Monac

Office Manager

Contact