ECHIPĂ

Ana-Maria Ocnărescu

Partner

Ana-Maria este un consultant cu experiență ridicată în proiectele legate de coaching individual si personal growth.

Lucrează, în calitate de consultant și coach, pe partea de conștientizare, depășirea barierelor și creșterea dimensiunii constructive, la nivel de individ și echipă.

Anca Florea

Partner

Anca este consultant specializat în proiecte de diagnoză și dezvoltare individuală și organizațională. 

Lucrează cu precădere în proiecte destinate dezvoltării leaderilor din cadrul organizațiilor, începând cu etapa de evaluare – folosind metoda centrelor de evaluare și dezvoltare sau metode psihometrice și continuând cu ghidarea lor în procesul de creștere personală și profesională prin consiliere și coaching individual. Anca se implică în proiecte de optimizare a proceselor de resurse umane, de la definirea de cadre de competențe, la identificarea nevoilor și a metodelor de dezvoltare cele mai potrivite pentru o anumită echipă, în scopul de a maximiza performanța individuală și organizațională.

Andrei Ristea

Managing Partner

Andrei s-a alăturat Trend in 2011 ca și consultant iar în prezent este Managing Partner. Toata experiența profesională pe care a acumulat-o Andrei

este într-o triangulare perfect echilibrata de management, vânzari și training. Atunci când nu se preocupa de performanța Trend-ului, ca echipa sau alături de clienți, își petrece timpul alături de familia sa, călătorind, în aventuri culturale și gastronomice.

Ciprian Todoca

Partner – Sales Manager

Ciprian este un consultant cu experiență ridicată în proiectele legate de leadership și customer care.

Lucrează, în calitate de senior consultant, cu echipele de board și cu echipele de management pentru creșterea eficacității actului de leadership. Ajută echipele de vânzări și customer să-și definească și să implementeze cele mai productive procese și comportamente care să îi ducă către loializarea clientului.

Marius Decuseară-Brandenburg

Senior Partner – Head of Group Strategy

Marius este un consultant cu experiență ridicată în proiectele legate de vânzări și de leadership.

În calitate de business advisor și coach lucreză cu echipele de board și individual cu membri ai echipelor de management pentru creșterea eficacitătii acestora și pentru a le oferi sprijin în dezvoltarea personală și profesională. Este implicat și în proiecte de sales management, fiind parte din proiecte de definire și implementare a unor procese productive bazate pe bune practici și metodologii internaționale.

Mihai Moraru

Partner

Mihai dezvoltă și livrează programe de training și coaching pentru echipe de board și middle management.

Temele lui preferate sunt leadership, managementul echipei, management și planificarea performanței. Are experiență vastă și în livrarea programelor de vânzări și negociere. Cu o practică îndelungată în facilitare, Mihai este mereu preocupat de dezvoltarea noii generații de traineri capabili să susțină experiențe memorabile cu fiecare livrare.

Petruș Stuparu

Partner

Petruș crede ca abordarea deschisă a transformărilor culturale este cea care dă roade pe termen lung;

de aceea, în ultimii ani pricipalele proiecte din care a făcut parte sunt cele de cultură și leadership. Îl interesează să vadă cum oamenii ajung să interacționeze cu success sau să existe în culturi diferite, fie că sunt culturi naționale, fie că sunt generații cu culturi diferite și este fascinat că de faptul că acest puzzle funcționează ca un ansamblu armonios atunci când există curiozitate și înțelegere.

De acum 4 ani este Partener în Trend și ghidează echipe de management și board să transforme culturi de organizație în culturi constructive, pregătite pentru viitor, să gestioneze schimbări și să dezvolte noi business-uri. Misiunea lui este să ghideze oamenii să își dezvolte potențialul și să își îmbunătățească performanța. La capitolul “Puțină lume știe” ne bucurăm să spunem că Petruș este arbitru de hochei și a arbitrat competiții internaționale.

Magor Csibi

Head of Leadership & Culture Practice

Magor este un consultant cu experiență în proiecte legate de cultura organizațională și leadership.

Lucrează, în diverse calități și scenarii, cu echipe de board, lideri de companii și antreprenori pentru analiza și îmbunătățirea actului de leadership. Ajută echipe diverse pentru a conștientiza importanța autenticității și a factorului uman în procesele de business.

Andrei-Ștefan Dodan

Senior Consultant

Andrei este un consultant cu experiență în proiectele legate de dezvoltare personală.

În cadrul sesiunilor individuale sau de grup, facilitează conștientizarea stilurilor personale de gândire sau de atitudine și manifestarea lor în comportamente constructive pentru rezultate, relații și o stare interioară mai bune. Facilitează programe de dezvoltare a competențelor de comunicare și Customer Care.

Corina Eliade

Consultant

Corina este implicata in calitate de consultant, in proiectele dedicate cresterii eficacittii managerilor si echipelor,

fiind experimentata in analiza comportamentala in implementarea proiectelor de evaluare a competentelor assessment center. Coordoneaza proiecte de consultanta legate de cultura organizationala, realizand analize complexe pentru planificarea schimbarii.

Ioana-Lotus Dorobanțu

Senior Consultant

Ioana este consultant cu experiență în proiecte de  dezvoltare organizațională. Lucrează cu echipe de management în proiecte destinate

dezvoltării proceselor de resurse umane și creării de instrumente de evaluare și dezvoltare a competențelor. De asemenea, ajută echipele de management și vânzări să-și identifice nivelul de competențe și să creeze planuri personalizate de dezvoltare.

Ionel Buliga

Consultant

Ionel este “omul cu zvac”. Ii place sa dezvolte si sa faciliteze concepte si activitati de invatare care sa acceseze curiozitatea, energia si bucuria,

atat in randul copiiilor, cat si al adultilor. Fericirea lui in ceea ce face este oferita de bucuria participantilor si plusul pe care il poate aduce in dezvoltarea personala a acestora.

Roxana Mîțu

Senior Consultant – People Growth Coordinator

Roxana are expertiza de consultant in arii legate de CustomerService si HR. Lucreaza, in calitate de consultant și coach cu

echipe de management si specialisti de resurse umane pentru a asigura legatura coerenta intre leadership si management Ajuta echipele de relatii clienti sa-si defineasca si sa implementeze cele mai potrivite modele de lucru cu clientul.

Maria Sălceanu

Consultant

Implementează solutii specializate pentru cresterea performantei echipelor sau a angajatilor de pe diverse niveluri organizationale.

Dezvolta instrumente si metode de analiza, prelucreaza date in proiecte de consultanta. Specializata in dezvoltarea si utilizarea instrumentelor si metodologiilor de evaluare a competentelor angajatilor si a echipelor, analiza comportamentala, product manager pentru aplicatia interna Trend de feedback 360 (Trend Portrait), product manager pentru aplicatia interna Trend de evaluare a competentelor profesionale (Explorer), project manager in diverse proiecte de evaluare si dezvoltare de competente.

Marius Merlușcă

Senior Consultant

Marius este consultant specializat în proiecte de diagnoză organizațională și dezvoltare organizațională.

Lucrează cu precădere în proiecte destinate schimbărilor organizaționale, a evaluării și dezvoltării competențelor manageriale. Pentru acest tip de intervenții dezvoltă instrumente și metode de diagnoză organizațională și de evaluare a capacității de a obține performanță la nivel individual și organizațional.

Valentin Pașa

Senior Consultant

Vali este implicat în dezvoltarea și livrarea de programe de training și consultanță în vânzări, negocieri, management, evaluare a competentelor.

Licențiat intern pe conceptele și metodologia specifice companiei, Vali are o vasta experinta în livrarea programelor către indivizi și către organizații din retail, FMCG, Banking, Telecom, Automotive, Servicii. Timp de 19 ani Vali a lucrat in 4 companii multinationale in roluri diferite din departamentul de vanzari conducand echipe variate in industria FMCG. Cand nu este in sala de curs sau impreuna cu clientul, Vali dezvolta un proiect antreprenorial pornit din pasiunea sa pentru cafea.

Sorana Brătucu

Senior Consultant

Sorana este un consultant cu experienta ridicata in proiectele legate de dezvoltare organizationala.

Lucreaza, in calitate de consultant cu echipele de management in proiecte destinate dezvoltarii de competente. De asemenea, ajuta echipele de vanzari sa-si identifice nivelul de competente si sa-si faca planuri personalizate de dezvoltare.

Robert Iancu

Senior Consultant

Robert este un consultant cu experienta ridicata in proiectele legate de dezvoltarea echipelor.

Lucreaza, in calitate de consultant senior, cu echipe de conducere pentru cresterea eficacitatii actului de management. Des implicat in proiecte de inovatie, ajuta echipele sa-si defineasca obiective si sa implementeze cele mai potrivite procese. Una dintre cele mai mari preocupari ale lui Robert este legata de proiectele de educatie nonformala.

Ionela Duțu

L&D Consultant

Ionela contribuie la transformarea conceptelor Trend in imagini care faciliteaza procesul de invatare.

Prin prezentari, infografice sau filmulete, Ionela creeaza suportul grafic necesar in calatoriile de invatare ale clientilor nostri. O atrag creioanele colorate la fel de mult cat o atrag si vectorii din Illustrator.

Elisabeta Nacu

L&D Consultant

Betty este numitorul comun pentru account manager, trainer, project manager si, nu in ultimul rand, client.

Asculta pentru a intelege nevoile exprimate sau neexprimate de client, intreaba ca sa se asigure ca a inteles si isi imagineaza calatoria participantului intr-o experienta de invatare ghidata de trainer.

Tiberius Budulea

Senior Consultant

Tiberius este un consultant cu experienta de peste 15 ani in proiectele legate de management sales si negotiaton.

Lucreaza, in calitate de Trainer si Coach, cu echipele de management pentru cresterea eficacitatii proceselor de Performance Management si Leadership. Ajuta echipele de vanzari sa-si defineasca si sa atinga KPI-ii si tintele de business si este expert în evaluare de competențe manageriale si metodologie de instruire.

george-olteanu

George Olteanu

Key Account Manager

Cu experiență de 8 ani alături de Trend Consult, George face parte din echipa de Key Account Management.

La locul de muncă este pasionat de lucrul cu companiile care doresc ca echipele lor să devină mai strategice și mai productive prin gestionarea culturii organizaționale, reușind să stabilească parteneriate reale și autentice alături de clienții săi. În timpul său liber vorbește cu pasiune despre hobby-urile sale: vlogging, investiții și ceasuri.

Ana-Maria Enache

Key Account Manager

Intensă, perseverentă, dedicată și pasionată de ceea ce face, Ana-Maria contribuie la dezvoltarea oamenilor și organizațiilor.

Ea lucrează de peste 10 ani în vânzări și de 3 ani în Trend. Aici, din rolul de Key Account Manager, transpune nevoile de business ale clienților în programe relevante de învățare.

Dragoș Sârbu

Key Account Manager

I am text block.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

catalinvasile

Cătălin Vasile

Head of Sales & Customer Experience Practice

Cătălin este un consultant care generează o abordare integrata a 2 arii de expertiză: Vânzări și Customer Experience.

El ajută echipele de Vânzări să implementeze procese productive și construiește interacțiuni care aduc valoare, generând un diferențiator puternic pentru organizații, asigurând astfel sustenabilitatea acestora pe termen lung. Complementar, dezvoltă EvolutionJourney.ro, platforma în care se găsesc toate instrumentele necesare pentru un parcurs de învățare personalizat.

Ilinca Brânzei

Key Account Manager

Ilinca creionează alături de colegii săi programe de (dezvoltare personală și organizațională) bazate pe interacțiuni autentice și cu sens.

Experiențele de lucru din diversele domenii în care a activat o ajută în rolul său de Key Account Manager să ajungă la o înțelegere profundă a nevoilor de business ale clienților. Este empatică, se conectează ușor cu cei din jur și e motivată de ideea de a scoate la suprafață potențialul existent în oameni și echipe.

Alina Brandenburg

PR & Marketing Coordinator

Profesionistă în Marketing și Relații Publice, motivată de varii interacțiuni sociale, având o mare apreciere a comportamentului etic și loial,

Alina are o experiență vastă în comunicare, în strategia managementului de campanii și în organizarea de evenimente. Ea se consideră o visătoare creativă care tratează cu responsabilitate și în detaliu toate aspectele vieții profesionale și personale, participând cu plăcere în procese care implică dezvoltarea oamenilor.

Adriana Postolache

Logistics Executive

Adriana coordonează activitățile de suport pentru training, menține o comunicare strânsă cu departamentele de Vânzări, Finanțe și Dezvoltare.

Programează sesiunile de training, se coordonează cu consultanții, obține și distribuie materialele de instruire necesare, comunicând apoi programele și detaliile. Efectuează diverse sarcini operaționale și administrative.

Maria Zidaru

Key Account Manager

Maria face parte din echipa de Account Management. Rolul ei este să fie consultant în învățare, ajutându-și astfel clienții să proiecteze și să implementeze programe de dezvoltare pentru oameni.

Maria reușește să relaționeze cu oamenii cu ușurință, să creeze și să susțină parteneriate pe termen lung. Pozitivă, energică și veselă, lucrează aproape de clienții săi în proiecte de cercetare și dezvoltare pentru lideri, angajați și manageri; aceste proiecte contribuie la transformarea culturală, reorganizarea companiilor, sau dezvoltarea echipelor.

maria-bercea

Maria Bercea

Content Creator

Maria scrie și editează din școala generală – iar în 2021 s-a alăturat echipei pentru a crea conținut despre competențele și programele Trend Consult.

Îi place să organizeze texte și procese, iar în 16 ani petrecuți în mass media a scris și editat știri de agenție, cronici culturale, reportaje intime, reviste de lifestyle și episoade de podcast.

Mihnea Taropa

Consultant

I am text block.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ana-Letiția Zarioiu

Finance Executive

Absolventă de Informatica Economică la ASE; curs postuniversitar de PR la FJSC;

economist la departamentul Financiar la Trend Consult de 10 ani; Ana se ocupă de facturare, contracte, plăți și alte lucruri care trebuiesc făcute conform legii și nimeni nu vrea să le facă; pasionată de călătorii, citit, gătit.

Irina Sintea

Operations Manager

Irina este un Life-Long-Learner cu diverse misiuni de-a lungul timpului. Cu autonomie și curaj,

în Trend este responsabilă cu înțelegerea și organizarea proceselor (mai ales cele orientate spre digital). Specializată în Project Management, coordonează Managementul de Proiect pentru programe complexe de dezvoltare.

Olimpia Barbu

Project Manager

Apropiată de oameni, rolul de Project Manager i-a picat mănușă. Cu experiență de 14 ani în Trend Consult și de 6 ani în actualul departament, Olimpia este Coordonatorul echipei de Project Management.

Cu empatie, răbdare și căldură se apropie de oameni și gestionează cu succes fiecare situație care ar putea să dea peste cap ritmul echipei. Pentru că îi place ceea ce face, totul vine natural, iar clienții și colegii știu că găsesc la ea suportul și implicarea unui prieten.

Marius Neagu

Finance Manager

Este specializat în gestiunea și analiza financiară a companiilor, raportări și bugete, standarde internaționale de raportare.

În Trend coordonează activitatea Departamentului Financiar și se ocupă de obținerea surselor de finanțare. Alături de Trend, a dezvoltat și livrat programul de finance for non-finance.

alexandra_hagiu

Alexandra Hagiu

Project Manager

Alexandra este omul care poartă multe pălării, fiind responsabilă pentru diverse sarcini simultan în cadrul departamentului de Project Management.

Organization is her middle name, with an eye for details și puțin sprinkle de creativitate. Cu abilități extinse de gestionare a timpului, se asigură că informația să ajungă la toate departamentele implicate în proiecte, pentru ca toți clienții Trend să evolueze  prin colaborarea cu noi. Așa cum reiese și din descrierea personală, Alexandra excelează la limba engleză.

emanuela-cimpean

Emanuela Cîmpean

Finance Executive

Cu un background solid în Customer Service, Ema își desfășoară activitatea în Departamentul Financiar, fiind specializată în analiza, administrarea și monitorizarea bazelor de date (clienți și furnizori).

Ea reprezintă firma în fața instituțiilor statului și realizează documentarea în problematica din competență (domeniul legislativ și HR). Timiditatea înnăscută ascunde o fire caldă, voluntară și onestă, preocupată de logica și acuratețea analizei.

Contact

Folosește acest formular pentru a ne contacta:
    ro_RO
    ro_RO