DESPRE NOI

Evoluăm împreună cu clienții noștri, oferindu-le experiențe de învățare memorabile. Studiem cu atenție ce se întâmplă în mediul de business, tendințele în zona de învățare, impactul tehnologic. Căutăm cele mai bune metode pentru a declanșa schimbări relevante prin care indivizii și organizațiile să-și optimizeze acțiunile într-un mediu cu o evoluție accelerată. Pentru a genera impactul dorit, folosim metodologii testate și validate internațional și local.

Învățarea experiențială

Experiența este un profesor puternic. În situațiile concrete de la locul de muncă poate fi uneori extrem de costisitor să înveți din greșeli. În cadrul unui program de învățare, aceasta valoroasă metodă implică mult mai puține riscuri.

Invităm participanții într-o poveste aparent fără nicio legătură cu viața reală. Tematica și facilitatorul creează o atmosferă care generează implicare și fun prin ceea ce aparent este doar un joc. Analiza ulterioară conduce, însă, la descoperiri personale puternice, punând în evidență comportamente și rezultatele acestora (similare cu cele de la locul de muncă). O astfel de experiență se încheie întotdeauna cu identificarea unor puncte de schimbat în propriile acțiuni din viața de zi cu zi.

Analiza comportamentală

O schimbare concretă – acesta este lucrul așteptat de la orice program de învățare. Concret înseamnă clar, observabil. Pentru a face ca lucrurile să fie astfel am ales să folosim analiza comportamentală.

Atât cursurile noastre, cât și programele de consultanță, assessment / development center sunt construite pornind de la analiza comportamentelor existente și se încheie cu recomandări de schimbare comportamentală. Analiza exercițiilor și roleplay-urilor, dar și feedback-ul acordat participanților la programele noastre trec dincolo de părerea subiectivă a consultantului. Ele se bazează pe comportamente concrete care sunt observate și analizate și pe care participanții le pot recunoaște cu ușurința, atât pe durata programului cu noi, cât și în activitatea de la locul de muncă.

Pășește în propriul tău #EvolutionJourney cu noi!

ro_RO
ro_RO