Personal Growth Practice

The last few years have put us face to face with a series of challenges, changes and uncertainty. Many of us want to (re)find our motivation, to implement what we know and resides in our power in order to reduce effort and consumption on a professional and personal level.
We took the search results further, integrating recent concepts, tools and research that we use throughout our programs to guide participants step by step in finding answers to questions about emotions, well-being and resources available to regain energy.

Personal Growth Process

Life Styles Inventory (LSI) este un instrument pentru dezvoltare individuală care folosește atât auto-evaluări cât și feedback de la colegi pentru a identifica stilurile de gândire și comportament ale persoanei evaluate. Oferă perspective valoroase despre punctele tari și ariile de dezvoltare, ajută oamenii să își înceapă propriile călătorii de dezvoltare pentru a fi mai buni și a se bucura mai mult de tot ce fac.
Curs de două zile ce oferă participanților modele și resurse pentru a gestiona pe moment situațiile dificile din punct de vedere emoțional, a procesa emoțiile constructiv după încheierea situației și a crește reziliența pe termen lung.
Program de mindfulness de 10 săptămâni care propune participanților câte un workshop de trei ore pe săptămână, urmat de practică individuală. Programul pornește de la aspectele raționale legate de gânduri și convingeri, trecând apoi la aspectele legate de emoții și modul în care le simțim în corp.
Program format din patru module de jumătate de zi care trece participanții prin stiluri de gândire, emoții și răspunsul la acestea, starea de bine și tehnici de antrenare a rezilienței.
Coaching-ul creează conștientizare de sine, ajută la stimularea schimbărilor transformaționale și oferă provocare și sprijin critic. Este unul dintre cele mai eficiente instrumente care duce la dezvoltarea individuală și a organizației la un nivel profund și durabil.

LEARNING and GROWTH SESSIONS

Programs, workshops, training, coaching for individuals and teams.

Reziliență Personală

InsideOut Journey

Personal Mastery Journey

We are emotional beings who occasionally think” – Brene Brown
Intensitatea emoției resimțite, presiunile din mediu sau pur și simplu lipsa unui model constructiv determină oamenii să aleagă modalități pasive, agresive sau pasiv-agresive de exprimare a propriilor emoții.
The intensity of the emotion felt, the pressures in the environment or simply the lack of a constructive model determine people to choose passive, aggressive or passive-aggressive ways of expressing their emotions.
Expressing one’s emotions is an exposure of internal aspects to which the interlocutor might not otherwise have access. An authentic expression of one’s emotions helps to build trust between the parties.

To find out which program suits you, we are one click away.

Contact