Soluții

01

Evaluare

Cu ajutorul testelor specializate SHL înțelegi care este punctul tău de plecare în călătoria de învățare. Aici pornește Journey-ul tău.

02

eLearning

Portofoliu de cursuri online care te motivează să fii mai bun, dar și să înveți în ritmul tău. Acces complet cu abonament de la 10 lei/lună.

03

Cursuri Remote

Workshopuri online facilitate și interactive, gândite pentru transferul rapid de cunoștințe.

04

Cursuri Offline

Descoperi, exersezi și perfecționezi comportamente cheie alături de un trainer cu experiență.

05

Coaching

Un coach te asistă pentru a găsi cele mai bune răspunsuri la provocările profesionale. Exact un ghid pentru cele mai ambițioase călătorii.

05v2

Consiliere Psihologică

Uneori drumul poate fi greu și barierele să fie mai degrabă în interiorul nostru. Ești ascultat și ajutat să găsești soluții la problemele cu care te confrunți.

07.cariera_v2

Consilier de carieră

Înțelegi de unde pleci, unde vrei să ajungi și care este parcursul ideal. Îți poate defini un journey de învățare ca să ai șansa să ajungi oriunde îți dorești.

Podcastul Evolution Journey

Comunitatea Evolution Journey este plină de oameni ambițioși, perseverenți și curioși, care au reușit să treacă în moduri inedite peste provocări și să se adapteze la schimbare. De cele mai multe ori nu este ușor și nici intuitiv, dar există niste principii pe care fiecare s-a bazat. Pe ei îi avem invitați în PODCASTUL EVOLUTION JOURNEY.

Rămâi la curent cu ultimele episoade din podcast:

Contact

Comunicarea este baza pe care clădim toate programele noastre. Deschide dialogul chiar acum!    ro_RO
    ro_RO