LEADERSHIP

Prin programele noastre, urmărim să dezvoltăm lideri capabili să creeze culturi constructive în organizații, singurele culturi care pot sta la baza unor performanțe sustenabile pe termen lung. Indiferent de nivelul la care se află și postura din care acționează (manager sau lider) îi propunem celui care participă la programele noastre acele comportamente și soluții care să se încadreze într-un stil constructiv.

TRAINING

Dezvolta abilitatile liderilor de a construi culturi constructive.

CONSULTANTA

Serviciile noastre de consultanță în leadership pot răspunde la întrebări de tipul:
Care este concret nivelul curent de competență al leaderilor din organizație? Unde sunt ei în călătoria personală de creștere? Leadershipul practicat acum creează viziune, angajament, motivație și o cultură constructivă? Ce avem de făcut ca să-i ajutăm pe leaderii noștri să devină inspiraționali și să crească leaderi la rândul lor?

EVENIMENTE

De la evenimente restrânse dedicate echipelor de management, până la conferințe cu sute de participanți sau speech-uri, toate evenimentele pe care le livrăm vizează descoperiri individuale puternice și încurajarea unor discuții valoroase, orientate către rezultate de business, într-un mediu sigur și interactiv.

Training pentru dezvoltarea abilităților liderilor de a construi culturi constructive

Dezvoltă abilitățile liderilor de a construi culturi constructive. Programele noastre de training dedicate managerilor au fost construite pornind de la principiile generale și instrumentele validate și testate în această zonă. Am adaptat, însa, aceste modele la realitățile locale cunoscute prin intermediul lucrului cu zeci de organizații, dar și direct.

First time manager

Este un curs de două zile dedicat celor care ocupă pentru prima dată un post de management și conduc echipe de contributori individuali.

Programul se concentrează pe diferențele în abordarea sarcinilor și a oamenilor aduse de noua poziție, dar și pe elemente de bază de management: planificare, delegare, monitorizare etc.

Managementul performanței

Este un training de două zile care facilitează descoperirea și exersarea de către participanți a unor modele, instrumente și comportamente utile

pentru a parcurge un ciclu din procesul de managementul performanței. Programul acoperă toți pașii procesului de la definirea și discutarea obiectivelor până la discuția de evaluare.

Leading people

Programul de două zile folosește învățarea experiențială și peer learningul pentru a facilita insight-uri legate de rolul leaderului și impactul asupra culturii,

dar și de modul în care acesta influențează performanța prin interacțiunile sale cu membrii echipei. Printre subiectele abordate se numără: culturile constructive, comunicarea cu echipa, feedback-ul și reacția la greșeală, motivarea etc.

Developing people

Cursul familiarizează participanții cu principalele metode de dezvoltare a oamenilor din echipă, cu modalitățile de investigare a nevoilor de pregătire și cu modelele de decizie în privința planurilor de dezvoltare.

Programul de două zile include și o zonă dedicată discuției de dezvoltare ca instrument care poate fi folosit formal în cadrul unui proces de coaching on the job sau spontan într-o discuție cu un angajat care caută sprijin.

Academia First time manager

Cele patru module cu o durată totală de 8 zile oferă participanților noțiunile de bază necesare unei persoane aflate pentru prima dată într-o poziție de conducere.

De la planificare, organizare și managementul performanței până la gestionarea conflictelor și relația cu echipa sunt acoperite elementele cheie, participanții descoperind comportamente și instrumente esențiale în activitatea lor. Între module, participanții îndeplinesc misiuni individuale și de grup care sunt discutate în următoarea întâlnire.

Academia Leading people

Cele patru module cu o durată totală de șase zile facilitează descoperirea unor comportamente și instrumente cheie de leadership.

Sesiunile de învățare experiențială și peer learningul sunt metodele folosite pentru a genera descoperiri personale puternice să a duce discuțiile în zonele de interes pentru cursanți.

The Leadership Journey

O călătorie individuală dedicată liderilor care își propun să construiască și să mențină culturi constructive.

The Leadership Journey este programul care scurtează drastic transformarea voastră din manager în lider.

Prin sesiuni de evaluare și de învățare experiențială, TLJ identifică tipologia liderului, punctele forte și acelea care necesită dezvoltare și oferă descoperiri personale foarte puternice despre cum putem să ne îmbunătățim capacitatea de a conduce echipa într-un mediu sigur.

Change Habits, Drive Results

De foarte multe ori ne preocupăm de echipă, de proiect, de business și uităm să investim în noi. În 2021 însă, trăiește cu ambiția de a-ți atinge rezultatele dorite și de a-ți depăși obiectivele setate!

Pentru asta, este nevoie să modelezi obiceiurile tale și pe cele ale colaboratorilor tăi, să iți cultivi flexibilitatea necesară unor schimbări profunde. Pentru ca obiceiurile noastre definesc între 40% și 80% din toate alegerile noastre responsabile, iar liderii influențează comportamentele celor din jur. Astfel rezultatele depind de fapt de… obiceiurile tale.

Unul dintre cele mai dorite și apreciate programe pentru lideri despre schimbare comportamentală în cei 20 de ani de programe de training marca TREND este susținut de Adrian Florea, Senior Partner.

Consultanță în Leadership

Serviciile noastre de consultanță în leadership pot răspunde la întrebări de tipul:
Care este concret nivelul curent de competență al leaderilor din organizație? Unde sunt ei în călătoria personală de creștere? Leadershipul practicat acum creează viziune, angajament, motivație și o cultură constructivă? Ce avem de făcut ca să-i ajutăm pe leaderii noștri să devină inspiraționali și să crească leaderi la rândul lor?

Programe personalizate

La solicitarea organizațiilor client, construim programe personalizate dedicate de dezvoltare în management și leadership, licențiate către organizația client.

Aceste programe pot fi livrate către participanți fie de către trainerii Trend, fie de către traineri interni, ca urmare a unui proces de licențiere.

Selecție de talente

Participanții trec printr-un proces de evaluare bazat pe metodologia TREND și diverse instrumente specifice centrelor de evaluare în cadrul căruia este urmărit nivelul lor curent și potențialul de leaderi.

În urma acestui proces primesc un raport privind nivelul lor curent de competență, punctele forte și ariile de dezvoltare.

Development centers leadership – Standard Trend

Nivelul curent de competențe de leadership al participanților este evaluat având ca reper standardul și benchmark-ul TREND, prin intermediul unui proces bazat pe metodologia TREND și diverse instrumente specifice centrelor de evaluare.

Participanții primesc apoi feedback de la consultanții TREND și un plan de dezvoltare personalizat, ce cuprinde cele mai potrivite metode de învățare pentru fiecare arie evaluată ce necesită dezvoltare. În cadrul acestui proces folosim unele dintre cele mai performante instrumente psihometrice de evaluare a competențelor de leadership.

Development centers leadership – soluții personalizate

Participanții trec printr-un proces de evaluare bazat pe metodologia TREND și diverse instrumente specifice centrelor de evaluare, ce are în vedere modelul propriu de competențe de leadership al clientului nostru.

În urma evaluării nivelului curent de competențe de leadership, participanții primesc feedback de la consultanții TREND și un plan de dezvoltare personalizat, ce cuprinde cele mai potrivite metode de învățare pentru fiecare arie evaluată ce necesită dezvoltare. Uneori acest proces este urmat de ședințe de coaching individual.

360 Feedback – Leadership – Trend Portrait

Pornim de la modelul intern de competențe de leadership al clienților noștri sau de la abilitățile vizate într-un program de dezvoltare și setăm platforma noastră de 360 grade feedback

– TREND Portrait astfel încât să fie adaptată la realitatea organizației. Participanții pot avea astfel perspectiva colegilor, managerilor și ale echipelor din subordine asupra comportamentelor lor de leadership actuale. Raportul individual generat de platformă cuprinde informații relevante despre punctele tari, ariile de dezvoltare, punctele tari neidentificate sau blind-spot-urile fiecărui participant.

Dezvoltarea echipelor de board

La baza schimbărilor și optimizărilor de performanță al unei organizații stă propriul proces de transformare al leaderilor săi.

Consultanții noștri seniori au însoțit echipe de board în călătoria lor de creștere ca indivizi și ca echipă. Au fost puse la punct programe speciale de dezvoltare adresate leaderilor cu experiență, ce cuprind intervenții de tip workshop, coaching individual și de echipă. Sunt folosite în cadrul acestor programe instrumente psihometrice adresate cu precădere acestui tip de participanți, atât pentru dezvoltarea lor ca leaderi cât și ca echipă de leaderi.

Evenimente

De la evenimente restrânse dedicate boardului, până la conferințe cu sute de participanți sau speech-uri, toate evenimentele dedicate managementului pe care le livrăm vizează transmiterea unor mesaje puternice sau încurajarea unor discuții valoroase simultan cu asigurarea unui mediu sigur și interactiv.

Folosim în evenimentele oferite managerilor sesiuni de învățare experiențială dezvoltate de noi sau sub licență Eagle’s Flight (lider global în domeniu), dar și diferite instrumente care rămân participanților și pot fi folosite de aceștia pentru facilitarea interacțiunilor în întruniri ulterioare.

Contact

Comunicarea este baza pe care clădim toate programele noastre.
Deschide dialogul chiar acum!
    ro_RO
    ro_RO