Learning Journeys

Learning Journeys sunt călătorii de învățare care îmbină teoria și practica,
pentru a-i susține pe participanți să-și dezvolte abilități și perspective noi.

THE LEADERSHIP
JOURNEY
8 module

1960 €

The Leadership Journey se adresează atât antreprenorilor ajunși la maturitate, care doresc să împartă responsabilitatea conducerii firmei, liderilor de echipe (organizații sau departamente) care își doresc să construiască culturi constructive, echipelor de board care doresc să învețe alături de alți lideri, cât și persoanelor care au deja experiență în conducerea oamenilor și au nevoie de schimbări de perspectivă mai mult decât de acumularea de cunoștințe.

Ce au
leaderii
de câștigat?

Pleacă echipați nu cu abilități sau competențe, ci cu mindsetul necesar pentru a crea și de a conduce culturi organizaționale.

Vor învăța cum să se uite la toate aspectele necesare pentru a ghida și a conduce organizații, de la crearea viziunii, crearea sensului, generarea consensului în luarea deciziilor, până la sărbătorirea momentelor de succes.

Vor înțelege de unde vin comportamentele oamenilor din organizație și ce pot face leaderii pentru modelarea acestora. Vor explora procesele de schimbare necesare oricăror schimbări și transformări organizaționale și vor vedea perspective noi pentru a redefini sensul și rolul lor în organizație.

Ce are
organizația
de câștigat?

Oferă leaderilor un limbaj comun, care să faciliteze un proces mult mai ușor de coordonare și de luare a deciziilor.

Oferă o șansă de a dezvolta o viziune amplă, la nivel organizațional, pe termen lung.

Oferă o altă perspectivă asupra performanței, una în care rezultatele nu sunt scopul tuturor acțiunilor, ci un rezultat al comportamentelor cultivate și încurajate în organizație, în mod conștient.

Dă șansa unui proces de evoluție și schimbare atât la nivelul leaderilor, cât și la nivelul întregii organizații.

Contactează-ne aici!

Contact

Folosește acest formular pentru a ne contacta.

Declar că am citit și sunt de acord să primesc știri și informații despre serviciile și produsele S.C. TREND CONSULT SRL conform Termenilor și Condițiilor acestui site.

THE MANAGEMENT
JOURNEY
7 module

1610 €

The management journey adresează atât viitorilor manageri și celor aflați la început de drum, cât și managerilor cu experiență. Prin învățare experiențială și discuții cu ceilalți participanți, managerii din program pot să-și îmbunătățească abilitățile de management și să găsescă răspunsuri la provocările cu care se confruntă.

Ce au
leaderii
de câștigat?

Pleacă echipați cu competențele manageriale necesare în orice organizație pentru a coordona oameni: feedback, construire de mentalitate de creștere, delegare, motivare, gestionarea punctelor de vedere diferite, coaching, comunicare asertivă, management al performanței, coordonarea atingerii rezultatelor.

Descoperă noi perspective din noi industrii și particularitățile manageriale în funcție de tipul echipei.

Își antreneză și rafinează competențele manageriale existente într-un mod conștient.

Ce are
organizația
de câștigat?

Oferă managerilor un program unitar de dezvoltare și obține aliniere în ceea ce privește competențele manageriale.

Furnizează soluții integrative de învățare și echipa manageriale are acces la multiple unelte de dezvoltare.

Beneficiază de elementele noi de inovație descoperite de manageri din interacțiune cu alte organizații din piața românească.

Accelerează procesul de învățare pentru competențele manageriale și contribuie la construcția sustenabilă a rezultatelor.

Contactează-ne aici!

Contact

Folosește acest formular pentru a ne contacta.

Declar că am citit și sunt de acord să primesc știri și informații despre serviciile și produsele S.C. TREND CONSULT SRL conform Termenilor și Condițiilor acestui site.