PENTRU LIDERI

Despre Tine > PENTRU LIDERI

Ca lider, influențezi comportamentele oamenilor, atât conștient cât și inconștient.
Dăcă îți dorești să produci cu succes o transformare sau să accelerezi un proces de evoluție, atunci prima zonă cu care trebuie să lucrezi este mulțimea obiceiurilor tale.
Acestea vor genera rezultate pe termen lung atât la nivel individual cât și la nivel organizațional.

LEADERSHIP JOURNEY

Contrar miturilor, nimeni nu se naște lider. Nici măcar manager. Trend Leadership Journey este programul care scurtează drastic transformarea voastră din manager în lider.

 

STELL*R FUNDAMENTALS

Ești antreprenor? Ai o funcție de conducere? Lucrezi în proiecte de transformare culturală? Te gândești: Oare cum pot influența obiceiurile oamenilor? Vrei să imbunătățești cultura organizațională? Te intrebi: eu acum ce ar trebui sa fac?

EVOLUTION JOURNEY

Poți accesa chiar tu în Evolution Journey experiențele acelea evolutive, transformatoare prin care treceau pănă acum liderii și echipele companiilor mari. Nu rata oferta de acces în condiții excepționale la resursele TREND prin a securiza abonamentul de e-learning.

STELL*R

Există momente în cariera ta de afaceri când îți dai seama că ceea ce ți-a adus succesul până acum nu mai este potrivit pentru noile circumstanțe. Descoperă harta care te ajută să navighezi prin laboriosul proces de schimbare a obiceiurilor tale și ale oamenilor pe care îi conduci.

THE BUCKET

Un journey, gândit și construit pentru lideri și manageri de top, acum la dispoziția ta. Definește-ți sensul, găsește-ți curajul de a visa și de a te bucura.