PENTRU ORICE ROL

Despre Tine > PENTRU ORICE ROL

Învață cum  identifici propriile mecanisme pentru a te bucura, pentru a visa, pentru a fi creativ.
Descoperă ce te blochează, ce te ajută și de ce ai nevoie pentru a lua deciziile potrivite. Scapă de capcana așteptărilor extrerne și a definirii proprii vieți pe baza dorințelor celor din jur.
Trăiește cu viziune și claritate în ceea ce îți dorești.

THE BUCKET

Învață cum să identifici propriile mecanisme pentru a te bucura, pentru a visa, pentru a fi creativ. Descoperă ce te blochează, ce te ajută și de ce ai nevoie pentru a lua deciziile potrivite. Scapă de capcana așteptărilor extrerne și a definirii proprii vieți pe baza dorințelor celor din jur. Trăiește cu viziune și claritate în ceea ce îți dorești.

CONSULTANȚĂ

Serviciile noastre de consultanță în domeniul culturii de echipă pot răspunde la întrebări de tipul: Care este nivelul curent de sinergie al echipelor din organizația noastră? Cum putem recruta oameni aliniați valorilor noastre? Există o cultură constructivă la nivel de echipe și organizație în ansamblu? Trăiesc angajații în activitatea de zi cu zi valorile organizației?

COACHING

Coaching-ul creează conștientizare de sine, ajută la stimularea schimbărilor transformaționale și oferă provocare și sprijin critic. Este unul dintre cele mai eficiente instrumente care duce la dezvoltarea leadershipului individual și al organizației la un nivel profund și durabil. De la coaching executiv personalizat la construirea unei culturi de coaching în întreaga organizație, echipa noastră vă poate ajuta să dezvoltați abilitățile necesare pentru a construi un mediu în care conversațiile sunt cu adevărat orientate către oameni și performanță.