Personal Mastery Journey | Trend

Upgrade yourself to the best version!

PERSONAL MASTERY JOURNEY

Înscrie-te în program!

Un program creat pentru oameni,
indiferent de rolul lor în companie

Ultimii ani ne-au adus o mulțime de provocări, schimbări și chiar incertitudine. Acest program a apărut dintr-o nevoie personală a oamenilor din Trend și a participanților din companiile partenere în călătoriile de învățare și dezvoltare.

Mulți dintre noi, în perioada actuală, dorim să ne (re)găsim motivația, să punem în aplicare ce știm și stă în puterea noastră să reducem efortul și consumul la nivel profesional și personal.

Dar cum facem asta?
De unde începem o astfel de călătorie?

De aici!
Utilizăm în program instrumente și cercetări recente pentru a ghida, pas cu pas, participanții să găsească răspunsuri la întrebări importante.

Învață cum să găsești răspunsurile precise la întrebările:

Cum gândesc, ce simt și de ce acționez în anumite moduri când mă simt stresat(ă) sau sub presiune?

Cum fac să adopt obiceiuri care mă ajută să îmi (re)umplu un “rezervor” fizic și mental necesar pentru starea de bine și dezvoltarea rezilienței în realitatea de zi cu zi?

Cum îmi urmez țelurile conștientizând și gestionând propriile gânduri, emoţii și comportamente cu înţelegere și acceptare?

Ce resurse accesez ca să îmi păstrez sau dezvolt un mod optimist realist de a privi înainte, având focus (și) pe experiențele pozitive?

Călătorie în 4 module:

 • Who am I?

  Participanții au acces, prin intermediul acestui instrument, la un model cantitativ de analiză a conceptului de sine, a stilurilor de gândire şi atitudinilor care le generează comportamentul, influenţează relaţiile cu ceilalţi şi modul în care rezolvă probleme sau iau decizii.

  1

  LIFESTYLE INVENTORY

  CINE SUNT? CUM ACȚIONEZ?

 • Emoțiile și acțiunea

  Reality check! Este un modul care pune participantul în poziția de a experimenta direct diferențele de interpretare a unui eveniment și impactul rezultat. Printr-o serie de întrebări preluate din zona de coaching participanții sunt provocați să investigheze aspect personale.

  2

  INTENȚIE VS IMPACT

  EMOȚIILE ȘI ACȚIUNEA

 • Don’t worry, be happy!

  Este un modul despre factorii care ne afectează energia fizică și mentală și importanța alegerilor conștiente referitoare la stilul de viață – somn, mișcare, nutriție și relaxare. Participanții descoperă metoda de configurare a micilor obiceiuri benefice pe care decid să le adopte.

  3

  NEUROPLASTICITATEA ȘI STAREA DE BINE

  OBICEIURI MICI, SCHIMBĂRI DURABILE

 • All is well that ends well!

  Este un modul în care participanții construiesc încredere, (re)descoperă și își pun în valoare potențialul propriu. De asemenea, exersează recunoașterea și aprecierea punctelor forte ale celor cu care interacționează și experiențele pozitive din realitatea proprie.

  4

  SUPERPUTERI PENTRU ANTRENAREA REZILIENȚEI

  ECHILIBRAREA PERSPECTIVEI

Beneficii adaptate pentru tine

 • Pe parcursul programului participanții vor primi recomandări de podcasturi, cărți, articole care susțin integrarea aspectelor discutate în fiecare modul.

 • De asemenea, ei pot opta (contra cost) pentru sesiuni de consiliere în care facilitatorii ghidează punerea în aplicare a planului de dezvoltare individual.

 • Modulele au o componentă practică ce ajută participanții, prin instrumentele și exercițiile utilizate, să conștientizeze tiparele existente și să exerseze adoptarea noilor comportamente dezirabile.

Ce au participanții
de câștigat?

Pleacă echipați cu competențele manageriale necesare în orice organizație pentru a coordona oameni: feedback, construire de mentalitate de creștere, delegare, motivare, gestionarea punctelor de vedere diferite, coaching, comunicare asertivă, management al performanței, coordonarea atingerii rezultatelor.

Descoperă noi perspective din noi industrii și particularitățile manageriale în funcție de tipul echipei.

Își antreneză și rafinează competențele manageriale existente într-un mod conștient.

Ce are organizația de câștigat?

Oferă managerilor un program unitar de dezvoltare și obține aliniere în ceea ce privește competențele manageriale.

Furnizează soluții integrative de învățare și echipa manageriale are acces la multiple unelte de dezvoltare.

Beneficiază de elementele noi de inovație descoperite de manageri din interacțiune cu alte organizații din piața românească.

Accelerează procesul de învățare pentru competențele manageriale și contribuie la construcția sustenabilă a rezultatelor.