A

drian este fondatorul companiei Trend Consult și deține în prezent funcția de Business Advisor. Absolvent al Facultății de Relații Economice Internaționale, Adrian și-a început cariera în vânzări în 1993, în domeniul bunurilor de larg consum. Timp de 5 ani a lucrat pentru Reuters România, ca Sales Manager. În această poziție a cunoscut îndeaproape piața bancară, principala categorie de clienți reprezentând-o departamentele de Trezorerie ale băncilor din România și Moldova.

În ultimii 15 ani, alături de Trend Consult, a dezvoltat și susținut programe de consultanță și training de vânzări, management, leadership, managementul schimbării și dezvoltare personală, atât pentru companii multinaționale, cât și pentru firme romanești. De asemenea, este implicat în proiecte de consultanță, coaching și mentoring pentru manageri de diverse nivele și antreprenori.

În 2002 Adrian a fost licențiat de către Huthwaite International pentru cursuri de vânzări și analiză comportamentală. În anul 2004 a devenit unul dintre primii specialiști români certificați în domeniul învățării experiențiale . De aproape 10 ani livrează în România programele Eagle’s Flight. În ultimii ani a devenit licențiat Human Synergistic, folosind instrumentele specifice în proiecte de schimbare culturală, coaching și mentoring cu manageri de top.

De asemenea, Adrian este unul dintre cei mai apreciați speakeri de pe piața românească pe subiecte de leadership, schimbare culturală și de dezvoltare de echipe de management.

Adrian a dezvoltat programe de training și consultanță pentru clienți precum A&D Pharma, BCR, BRD, Bunge, Citibank, Farmexim, GDF Suez, Group Renault România, Hafele, Holcim, Honeywell, Inform Lycos, Microsoft, Mindshare , Nestle,Orange România, Oracle, Pepsi, Philips România, Rigips România, Romtelecom, Rompetrol, Siveco, Softwin, TechTeam, Unicredit, Vodafone România, Volvo, Wizrom.

m3
ro_RO
ro_RO