M

agor s-a alăturat recent echipei Trend ca Head of Leadership Practice. Cu ajutorul Trend Leadership Journey și Trend Management Journey, două programe ambițioase care vizează construirea unei noi generații de lideri în România, misiunea lui Magor este de a construi culturi constructive în organizații și în sociatatea noastră. El consideră ca “ experiența diversă, obtinută atât în tară cât și în internațional, se va adăuga conceptelor incluse deja în program si va aduce un plus în zona de viziune, inovație, declanșare și gestionare a schimbărilor”.

Înainte de septembrie 2018, Magor a fost directorul executiv al biroului WWF în Korea, cea mai mare organizație de conservare a naturii din lume, cu mandatul de a opri scăderea performanței biroului și de a genera un climat capabil să producă rezultatele dorite. Într-un sigur an a reușit să oprească scăderea performanței, a dublat numărul donatorilor, a dublat venitul lunar al organizației și a pregătit strategia pentru a păstra performanța și după terminarea mandatului.

În perioada 2011 – 2018, Magor a condus WWF România, perioadă în care organizația a reușit să obțină o legislație pentru protecția pădurilor virgine, interzicerea vanătorii speciilor de animale sălbatice protejate, a oprit dezvoltarea micro-hidrocentralelor și a avut o creștere exponențială a echipei, de la 28 la 71 de oameni.

Magor a fost și europarlamentar, ales să reprezinte România în prima generație a deputaților europeni din România. În Parlamentul European a fost ales vicepreședintele Comisiei de Mediu, Sănătate Publică și Sigurantă Alimentară și a lucrat la mai multe inițiative legislative legate de mediu și de sigurantă alimentară.

În 2009 a fondat publicația Think Outside the Box pe care a și coordonat-o în primii doi ani. În această perioadă TOTB a ajuns să devină una dintre cele mai mari publicații independente din piața din România, ajungând să aibă mai bine de 1 milion de cititori.

m1
ro_RO
ro_RO