P

etruș a absolvit facultatea de Relații Economice Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice din București, secția în limba engleză. O parte din studii le-a făcut în cadrul Facultății de Științe Politice și Sociale din Trieste. A urmat apoi cursurile masterului în Științe Politice și Sociale din cadrul Universității Pompeu Fabra din Barcelona.

Și-a început cariera livrând cursuri de Engleză și facilitând diferite workshop-uri în facultate, concentrându-se apoi pe customer service și proiecte de vânzări.

S-a îndreptat apoi către zona antreprenorială, înființând o companie de import-export și distribuție. Compania sa a reușit, încă din primul an de existență, să acceseze magazinele relevante în domeniu și să se impună în mediul on-line prin campanii surprinzătoare pe social media.

În anul 2007, Petruș s-a alăturat echipei Trend Consult.

Petruș este licențiat de către compania canadiană Eagle’s Flight (Canada) pentru susținerea programelor de învățare experiențială. El susține cursuri de vânzări, customer care și dezvoltare personală.

Experiența lui Petruș acoperă lucrul cu grupuri între 10 și 1.000 de participanți. Programele livrate de el folosesc învățarea experiențială pentru a genera descoperiri personale puternice, pe baza cărora începe construirea noilor abilitați.

Ca speaker, Petruș livrează discursuri cu scop de învățare, dar și discursuri motivaționale. Impactul discursurilor ținute de el trece dincolo de simpla transmitere de informații. El reușește să genereze reacții la nivel emoțional și la nivelul deciziilor individuale.

În Trend Consult, Petruș a dezvoltat și a livrat programe de training pentru clienți precum ACI România, BCR, BRD, Ceramica Iași, ING Bank, Orange România, Petrom, RBS, RCI Banque, Renault, Romtelecom, UPC, Vodafone România etc.

În prezent, Petruș conduce departamentul de Team Culture al Trend Consult. Alături de acesta, a livrat programe atât în Romania cât și în alte locații din Europa și Africa de Nord.

petru-stuparu–head-of-culture-trainer
ro_RO
ro_RO