A

bsolvent al Universității Romano-Americane, facultatea de Marketing și Management, Vali a urmat o carieră în domeniul vânzărilor, specializându-se în piața bunurilor de larg consum.
Vali și-a început cariera în vânzări în anul 1995 în cadrul companiei Star Foods, unde a fost Area Manager în zona București.

În perioada 1998 – 2006 a lucrat pentru Reckitt Benckiser, unde a trecut prin poziții din zona merchandising-ului și promovării, vânzării indirecte, a Managementului de Key Account și a coordonat activitatea comercială a biroului din Bulgaria. După un an în domeniul consultanței, perioadă în care a condus biroul Wilson Learning din România, Vali s-a întors în domeniul FMCG, preluând poziția de Sales Director în cadrul Strauss România unde a pus umărul la rebranduirea portofoliului din Elita și Selected în Doncafe.

În 2010-2014, Vali a fost Directorul de vânzări al Intersnack România, întregindu-și experiența din domeniu cu managementul de procese de vânzare directe și prin distribuitori, activități de export și managementul de marcă proprie. A avut în subordine doua nivele intermediare de management și o echipă ce a depășit 320 de angajați. Nu în ultimul rând a contribuit la preluarea și integrarea brandului Nutline sub umbrela Intersnack, de la relocarea capacitaților de producție până la managementul proceselor de vânzare.

La începutul anului 2014 el s-a alăturat echipei Trend Consult, fiind licențiat intern pe conceptele și metodologia specifice companiei. El este implicat în dezvoltarea și livrarea de programe de training și consultanță in următoarele arii: vânzări, distribuție, management, leadership, modelare comportamentală și coaching si soft skills.

valentin-paa
ro_RO
ro_RO