Cu toții vindem ceva.

Asta spunea acum 200 de ani, scriitorul britanic Robert Louis Stevenson și rămâne un adevăr universal valabil. Cu toții vindem, dar nu toți cumpără. Și asta pentru că focusul unui bun vânzător nu a fost niciodată pus pe faptul că este un bun vânzător. Ci pe cumpărător. Dacă vânzătorul este motorul economiei, cumpărătorul este întreaga mașină. Dar unde este cheia?

Cheia e aici.

SALES FUNNEL MANAGEMENT – CE FACI? CUM FACI?

To do list: 1. Do “to do list!” Modulul dezvoltă construcția activităților de planificare și organizare a activităților de vânzare cu focusul pe rezultat. De la obiectiv și funnel de vânzări până la activități specifice fiecărui cont. În plus, cursanții își însușesc insight-uri pentru creșterea eficienței în prospectare.

UNDERSTANDING CUSTOMER’S PSYCHOLOGY – DE CE UNII CLIENȚI CUMPĂRĂ ȘI ALȚII NU?

YOU JUST READ MY MIND! Imaginează-ți că tu ești clientul tău. De ce ar cumpăra de la tine? Modulul oferă participanților abilitatea de a se transpune în perspectiva clientului, astfel încât propunerea de vânzare să fie aliniată la nevoile acestuia.

EFFECTIVE SALES CALLS – CUM CREEZ VALOARE PENTRU CLIENT ÎN TIMPUL DISCUȚIEI DE VÂNZARE?

Take him to the next level! Învață să privești relația cu clientul ca pe o construcție cu mai multe etaje. Cu cât încrederea reciprocă este mai mare, cu atât ajungi mai sus. Modulul răspunde la întrebările-cheie ale oricărui vânzător – Ce ar trebui să facă un profesionist în vânzări în timpul deschiderii sau închiderii unei întâlniri de vânzare? Care sunt comportamentele care asigură succesul tranzacției? Cum pot fi create niveluri de impact și de valoare pe parcursul întâlnirii?

HANDLING OBJECTIONS – CUM ABORDEZ OBIECȚIILE

Objection overruled! Există o serie de mituri pe tema obiecțiilor, natura și sursa acestora. Modulul tratează diferitele abordări ale obiecțiilor, în funcție de cauzele apariției lor, dar și de stadiile procesului de vânzare în care sunt ridicate obiecțiile.

INSIGHTFUL CONVERSATIONS – CUM DEVIN PRIMA OPȚIUNE A CLIENTULUI MEU

Tell me something I don’t know! Pe parcursul acestui modul, participanții învață cum să îmbogățească perspectiva clientului prin întrebări și ascultare activă. Rezultatul așteptat este o abilitate crescută de a ghida clientul către insight-uri valoroase.

STRATEGY IN NEGOTIATION – CUM MĂ PREGĂTESC DE NEGOCIERE

“The more I know…” O negociere reușită se traduce în două cuvinte: win-win. Până aici este nevoie de o strategie potrivită și de o bună înțelegere a realității clientului. Modulul oferă participanților un model de analiză și de pregătire menit să îi ajute în atingerea rezultatelor pe termen scurt și lung în conturile gestionate.

NEGOTIATION IN ACTION – CUM MĂ COMPORT ÎN NEGOCIERE

Let’s agree to disagree! Modulul oferă o serie de comportamente constructive care fac ca discuția să progreseze, dar și o viziune clară despre felul în care anumite comportamente pot duce la conflict, respectiv, la eșecul negocierii.

Sales Funnel Management

Understanding Customer’s Psychology

Effective Sales Calls

Handling Objections

Alte beneficii:

Evaluarea stilului individual de leadership.
Evaluarea stilului de colaborare și de interacțiune a grupului de management din care faci parte.
Participare la program alaturi de alti lideri din diverse industrii, companii și organizații.
Proces de învățare experientiala în care fiecare participant are descoperiri personale, declanșate de experiențele pe care le traversează, nu prin noțiuni seci, teoretice și deseori irelevante.  Echipa

  Ce spun participanții

  • Pentru mine Tlj a insemnat descoperiri, in mult mai multe directii decat cele pe care puteam la inceput de drum sa le anticipez sau sa sper sa ajung sa le descopar. Am aflat lipsuri personale,am intalnit oameni noi care cauta acelasi model de evolutie cu noi si poate ca cea mai importanta descoperire, pentru mine,a fost aceea legata de cat de minunati, cat de profesionisti si cat de importanti sunt colegii din echipa noastra, atat cei care m-au insotit in calatorie cat si cei care nu au participat inca.

   Mihai Dinu
   Mihai Dinu Partener, CTE Trailers
  • TLJ e o șansă - prima reală de până acum - să îmi dau seama cum lucrez, cum comunic, în ce măsură abilitățile pe care le am întâlnesc așteptările de la mine în calitate de lider. Mă ajută mult să contextualizez momente care altfel ar fi rămas scene izolate în care aș fi presupus lucruri, și să învăț să le transform în oportunități, chiar și atunci când sunt dificile. Simt că învăț ceva capital, la care nu m-aș fi gândit niciodată singură. Uneori mă simt de parcă am avut o revelație, alteori de parcă sunt cea mai incompetentă persoană din lume. Dar din fiecare moment se creează oportunități de a discuta între noi lucruri care acum un an ne erau complet străine și de a învăța împreună cum să le aplicăm. Pentru echipa de management funcționează să avem referințe comune, pentru a ne putea detașa de situații și pentru a găsii soluții, dar mai ales pentru a putea avea discuțiile mai dificile. Artemisa, Cătălina, Cristi, Jo & Sorana.

   Echipa DOR
   Echipa DOR (Decat O Revista)
  • De ce ai vrea să te dezvolți într-o cultură organizațională toxică atunci când poți alege să ai una sănătoasă? Dacă crezi - ca mine - că nu ai neapărat nevoie de o explorare a dinamicii din organizație, atunci cu siguranță că ai nevoie de ele. E game changer, funcționeză și pentru cei auto-didacți, e practic, iar trainerii sunt răbdători și motivanți. Am plecat de-acolo cu claritate, chef de schimbare și energie cât pentru un an întreg.

   Cosmin Pojoranu
   Cosmin Pojoranu Funky Citizens
  • De curând serbasem 10 ani de Perutnina în România. 10 ani alături de oameni frumoși, colegi și parteneri de business. Împreună am depășit provocări și ne-am bucurat de reușite. Deși cu toții eram pe drumul bun, cu valori aproape similare, nu toți aveam același ritm, o direcție unitară și cel mai important, nu întotdeauna vorbeam “aceeași limba”. Povestea noastră în Trend a început acum mai bine de 1 an, când în urma discuției purtate cu Ilinca am simțit că am găsit ce căutăm. Și așa a fost. TLJ ne-a pus în traistă noi unelte care ne ajută zilnic. Atât eu cât și colegii mei am înțeles și ne-am explicat multe. Am învățat să ne ascultăm unii pe ceilalți, să intrăm în filmul celuilalt, să vorbim deschis, să explicăm “de ce”, să punem întrebări și să construim rapid soluții. Azi suntem alți oameni, o altă echipa față de acum 1 an. Muțumim TLJ.

   Florin Lupu
   Florin Lupu Managing Director Perutnina
  • Va multumesc pentru structura deosebita a TLJ-ului. Pentru mine a fost o calatorie in care am imbinat experientele cu introspectia, unde am gasit cateva raspunsuri. Personal, am aderat la echipa Eturia, urmandu-mi un vis de a lucra cu oameni cu care sa pot impartasi experiente si discuta sincer, sperand sa evit perpetuarea experientelor din alte 4 echipe manageriale. Daca este sau va fi usor/greu, cred ca abia de acum voi putea avea o opinie. Consider ca nimic nu e intamplator si astfel am avut sansa sa fac parte din ’’visul vostru de a crea o realitate care nu exista inca, dar pentru care se creaza echipe potrivite pentru a transforma acest vis in realitate’’. Multumesc mult si succes, tuturor, in tot ceea ce ne propunem sa realizam!

   Gabriela Pepene
   Gabriela Pepene COO Eturia   ro_RO
   ro_RO