Vrei să-ți duci afacerea la nivelul următor?

CULTURA ORGANIZAȚIONALĂ SĂNĂTOASĂ ESTE FUNDAMENTALĂ PENTRU SUCCESUL AFACERII TALE!

Conduci o organizație de succes în mediul de afaceri și aspiri la mai mult: eficientizare, creștere, sau o poziție competitivă solidă. Te gândești la listarea la bursă sau la atragerea de investitori. E momentul să adopti o abordare mai structurată, inspirată de marile corporații, sau poate să predai ștafeta conducerii.

Află cum programul StellR te poate ghida în decizii strategice și implementarea de schimbări prin Modelul de Leadership STELLR, explicat în broșura noastră.

* După ce completezi datele tale de contact vei obține acces imediat la Broșura Stell*R Kit Activation.
** Declar că am citit și sunt de acord să primesc știri și informații despre serviciile și produsele S.C. TREND CONSULT SRL conform Termenilor și Condițiilor acestui site.

1 oră live cu Adrian Florea

E NEVOIE DE CULTURĂ ORGANIZAȚIONALĂ ÎN ANTREPRENORIAT?

Fie că abia îți începi călătoria ca antreprenor sau conduci deja o afacere, obiceiurile și cultura organizațională pot fi factorii decisivi ai succesului sau eșecului tău. Nu subestima puterea lor! Cultura organizațională nu se reduce doar la norme și proceduri. La baza oricărei organizații de succes stau obiceiurile și valorile care o ghidează.

Vizionează înregistrarea webinarului Stell*R și descoperă cum Tensiunea Culturală tulbură execuția strategiei, iar un lider bun reduce tensiunea culturală pentru a obține înalta performanță în execuția strategiei.

Nu lăsa succesul la voia întâmplării, fii liderul care înțelege și acționează!

Te întrebi: eu acum ce ar trebui să fac?

STELL*R.

Ghid practic de gestionare a culturii organizaționale

STELL*R este ghid practic util tuturor liderilor de organizații, directorilor de HR și antreprenorilor care vor să transforme cultura organizației lor – și, prin aceasta, rezultatele ei –, tuturor managerilor care s-au întrebat vreodată de ce oamenii lor se comportă într-un anume fel și tuturor cititorilor fascinați de comportamentul uman și de rolul fiecărui individ în ecosistemul unei echipe.

Stell*R Esențial Workshop 23 noiembrie

Sediul Trend, etaj 5, sala Nexy

ora 9AM-1PM

Când este momentul potrivit să participi?

stellr-check
Afacerea ta crește și ce v-a adus până aici, nu te poate duce la nivelul următor.
stellr-check
Auzi în organizația ta: „Noi nu lucrăm bine împreună. Nu ne este clară strategia. Avem oameni care nu vorbesc între ei.”
stellr-check
Ai o echipă nouă sau dramatic schimbată.
stellr-check
Îți dorești să lași cârma și să te dai la o parte pentru că vrei să îți duci afacerea la nivelul următor.
stellr-check
Simți că există potențial mai mare, însă nu îl poți atinge fără o echipă managerială.
stellr-check
Dinamica din industria ta cere competențe ridicate pentru activitățile de zi cu zi.
stellr-check
Așteptările clienților tăi sunt din ce în ce mai mari și dificil de îndeplinit.
stellr-check
Este o provocare pentru afacerea ta să atragi și să păstrezi cel mai de pret activ: oamenii.
stellr-check
Ai dificultăți în a delega sarcinile către angajați, deoarece te-ai obișnuit să faci totul singur.
stellr-check
Te compari constant cu specialiști din domeniu care au mai multă experiență și te îndepărtezi de la obiectivele și valorile tale reale.
Învață să modelezi cultura organizației și obiceiurile echipei pentru rezultate
excepționale si devino liderul care inspiră și transformă!

Ce îți aduce participarea la Stell*R Esențial?

Descoperi principiile de Leadership pentru înalta performanță și afli despre:

Te întrebi: eu acum ce ar trebui să fac?

Profită de o sesiune de consultanță. Rezervă-ți un loc!

Ai participat la workshop-ul Stell*R Esențial ? 

Vrei să știi mai multe despre cum poți să generezi impact alături de echipa ta de conducere ?

Programează-te la o sesiune de discuții cu unul din consultanții noștri acreditați în modelul de Leadership Stell*R!

Consultanți certificați

adrian-florea-trend-consult-min

Adrian Florea

Founder – Business Advisory

Adrian este un consultant cu experiență îndelungată în proiectele legate de #cultură organizațională. Lucrează, în calitate de Business 
Advisor, cu echipe de board pentru creșterea eficacității actului de leadership. Ajută echipele de vânzari să-și definească și să implementeze cele mai productive procese.
Laura Bivol - Trend Consult Team

Laura Bivol

Head of Learning Journeys

Laura s-a alăturat echipei TREND în 2022 ca trainer în aria de management și a devenit apoi Head of Learning Journeys,

poziție din care se asigură că relevanța și implementarea călătoriilor de învățare TREND oglindesc cât mai bine nevoile de dezvoltare ale clienților. După 18 ani în roluri de vânzări, training și HR Business & Transformation Partner în mediul corporate, s-a întors în zona de Learning & Development și își dorește ca, pe termen lung, să poată contribui la educația copiilor și tinerilor, unde schimbările ar avea cel mai mare impact.

Magor Csibi

Magor Csibi

Partner & Head of Leadership & Culture Practice

Magor este un consultant cu experiență în proiecte legate de cultura organizațională și leadership.

Lucrează, în diverse calități și scenarii, cu echipe de board, lideri de companii și antreprenori pentru analiza și îmbunătățirea actului de leadership. Ajută echipe diverse pentru a conștientiza importanța autenticității și a factorului uman în procesele de business.

petrus-stuparu

Petruș Stuparu

Partener

Petruș crede ca abordarea deschisă a transformărilor culturale este cea care dă roade pe termen lung; de aceea, în ultimii ani, principalele

proiecte din care a făcut parte sunt cele de cultură și leadership. Îl interesează să vadă cum oamenii ajung să interacționeze cu success sau să existe în culturi diferite, fie că sunt culturi naționale, fie că sunt generații cu culturi diferite și este fascinat că de faptul că acest puzzle funcționează ca un ansamblu armonios atunci când există curiozitate și înțelegere.
De acum 4 ani este Partener în Trend și ghidează echipe de management și board să transforme culturi de organizație în culturi constructive, pregătite pentru viitor, să gestioneze schimbări și să dezvolte noi business-uri. Misiunea lui este să ghideze oamenii să își dezvolte potențialul și să își îmbunătățească performanța. La capitolul “Puțină lume știe” ne bucurăm să spunem că Petruș este arbitru de hochei și a arbitrat competiții internaționale.

tiberius-budulea-trend-consult-min

Tiberius Budulea

Senior Consultant & Head of Coaching Practice

Tiberius este un consultant cu experienţă de peste 15 ani în proiectele legate de management sales şi negociere.

Lucrează, în calitate de Trainer şi Coach, cu echipele de management pentru creşterea eficacităţii proceselor de Performance Management şi Leadership. Ajută echipele de vânzări să-şi definească şi să atingă KPI-ii şi ţintele de business şi este expert în evaluare de competențe manageriale şi metodologie de instruire.

Corina Puiu

CEO Evolution Journey

Corina are 25 ani de experiență profesională: 19 ani în roluri de leadership și people management, 7 ani de experiență
în multinaționale (industria telekom). De asemenea, Corina a înființat una dintre cele mai relevante organizații care produce impact în educație. S-a implicat în proiecte de antreprenoriat care au adus inovație. În paralel, este business advisor pentru mici start-up-uri și organizații nonprofit.
Rudolf Fedorovici-min

Rudolf Fedorovici

Associate Consultant

Din 1998 în consultanță: talent management, retained executive search, board advisory
Proiecte derulate în domenii variate din servicii de sănătate, farma și biotehnologie, bunuri de larg consum, servicii financiare, consultanță în management, energie etc. Executive Coaching: leadership development, comunicarea interpersonală, executive presence, îmbunătățirea gândirii strategice, gestionarea eficientă a conflictelor, forecasting etc. Coaching și consiliere în carieră: gestionarea schimbărilor de carieră, alinierea obiectivelor personale și profesionale, înțelegerea potențialului și a resurselor proprii, branding personal etc.
Corina Eliade

Corina Eliade

Consultant

Corina este implicată în calitate de consultant, în proiectele dedicate creșterii eficacității managerilor și echipelor, fiind experimentată în

analiza comportamentală în implementarea proiectelor de evaluare a competențelor assessment center. Coordonează proiecte de consultanță legate de cultura organizațională, realizând analize complexe pentru planificarea schimbării.

vali-ivanescu-echipa-trend-1-min

Valentin Ivănescu

Consultant

CEO experimentat cu background preponderent în segmentul FMCG, Valentin a dobândit și demonstrat

de-a lungul timpului, experiență ridicată în Negociere, Planificare, Vânzări, Marketing și Management. În ciuda istoricului însemnat în Business Development și Antreprenoriat, Valentin a continuat să-și perfecționeze cunoștințele prin absolvirea unui EMBA la Maastricht School of Management, îmbunătăţindu-şi astfel cunoștințele legate de Business Management, Strategie, Marketing, Cultura Organizaţională şi Leadership.  

Totodată, Valentin este Business Trainer certificat, din 2014, și cursantul nostru în programul Trend: The Leadership Journey.

Contact

Ai întrebări sau ești interesat de Stell*R Leadership Model?
Scrie-ne pentru o sesiune de consultanță gratuită.

Contact

Ai întrebări sau ești interesat de Stell*R Leadership Model?
Scrie-ne pentru o sesiune de consultanță gratuită.

Rezervă o oră de consultanță gratuită

Împreună cu un Senior Consultant TREND vei afla cum poți identifica problemele din organizația ta și cum ai putea să acționezi. Explorează impactul pe care îl poți genera împreună cu echipa ta de conducere și cum poți să treci la nivelul următor!

Vreau sa particip la workshop

Stell*R Essential 4H

Vreau să particip la workshop

Stell*R Essential 4H

împreună cu echipa mea de conducere