CE ESTE TEAM COACHING FRAMEWORK?

Coaching-ul echipei este un tip de intervenție modern și popular. Cu ajutorul unui antrenor, o echipă abordează o serie de întrebări. Scopul acestei intervenții ar putea fi să găsească o soluție la o problemă dificilă sau să se alinieze la o problemă dificilă sau să se cunoască pentru o eficiență îmbunătățită a echipei. Modelul de conducere STELL * R oferă un mod simplu și clar lista de întrebări pe care o echipă ar trebui să le adreseze pentru a ajunge la o înțelegere profundă și comună cu privire la rezultatele dorite ale echipei și obiceiurile care influențează aceste rezultate.

Livrabile

Livrabilele acestui tip de intervenții vor fi convenite în funcție de nevoile clientului și vor varia de la un proiect la altul.

Metodologie

Metodologie standard de formare a echipei ICF. Antrenorul ar putea folosi din când în când tehnologia Trend Vortex ™ sau menti.com.

Rezultate

  • Claritate pentru fiecare membru al echipei
  • Soluții la probleme dificile
  • Aliniere între echipă
  • Creșterea energiei
  • O mai bună înțelegere a subiectelor fierbinți
  • Relații îmbunătățite
  • Climat de echipă mai bun

Profilul de client tipic

– Orice echipă.

Efort

– SCĂZUT SPRE MEDIU! STCF necesită prezența întregii echipe pentru fiecare sesiune. O sesiune regulată de antrenor de echipă durează 90 de minute. Numărul de sesiuni depinde de cerințele proiectului.

Durată

– Proiecte pe termen scurt spre mediu. Durata proiectului, numărul de sesiuni și frecvența întâlnirilor sunt ajustate în funcție de nevoile clientului.

Investiție

– REDUSĂ PÂNĂ LA MEDIE! Consultanții noștri ar fi bucuroși să vă ajute cu o propunere adaptată, bazată pe un proces complet de evaluare a nevoilor.

Start your Evolution Journey with us

Comunicarea este baza pe care cladim toate programele noastre.
Deschide dialogul chiar acum!

ro_RO
ro_RO