Contrar miturilor, nimeni nu se naște lider.
Nici măcar manager.

Cei mai mulți dintre noi am ajuns în poziții de leadership sau de management prin viziune, curaj, perseverență, excelență și rezultate consistente, dar de multe ori “calea” spre leadership a fost trecerea printr-o curbă abruptă de învățare, cu eșecuri, suferință și situații interpretate greșit.

Dacă pentru funcțiunile și skill-urile noastre de management am putut să participăm la cursuri de formare punctuale (de ex: managementul timpului, comunicare în echipă) sau să primim feedback, leadershipul a trebuit ca uneori să-l învățam singuri, prin experiența zilnică, din încercări continue și din analiza rezultatelor și a feedback-ului primit de la echipele noastre.

The Leadership Journey este programul care scurtează drastic transformarea voastră din manager în lider.

Dacă actul de management poate fi învățat relativ rapid și simplu, pentru a  deveni leaderi este nevoie de un exercițiu constant și conștient și de o învățare continuă.

Prin sesiuni de evaluare și de învățare experiențială, TLJ identifică tipologia liderului, punctele forte și acelea care necesită dezvoltare și oferă descoperiri personale foarte puternice despre cum putem să ne îmbunătățim capacitatea de a conduce echipa într-un mediu sigur.

8 module de leadership by Trend

1 modul de structuri și procese by EY

Rețea de Alumni care se întâlnește periodic

Module adaptate programului tău

Alte beneficii:

Evaluarea stilului individual de leadership.
Evaluarea stilului de colaborare și de interacțiune a grupului de management din care faci parte.
Participare la program alături de alți lideri din diverse industrii, companii și organizații.
Proces de învățare experiențială în care fiecare participant are descoperiri personale, declanșate de experiențele pe care le traversează, nu prin noțiuni seci, teoretice și deseori irelevante.

Echipa

 

Ce spun participanții

 • Pentru mine Tlj a insemnat descoperiri, in mult mai multe directii decat cele pe care puteam la inceput de drum sa le anticipez sau sa sper sa ajung sa le descopar. Am aflat lipsuri personale,am intalnit oameni noi care cauta acelasi model de evolutie cu noi si poate ca cea mai importanta descoperire, pentru mine,a fost aceea legata de cat de minunati, cat de profesionisti si cat de importanti sunt colegii din echipa noastra, atat cei care m-au insotit in calatorie cat si cei care nu au participat inca.

  Mihai Dinu
  Mihai Dinu Partener, CTE Trailers
 • TLJ e o șansă - prima reală de până acum - să îmi dau seama cum lucrez, cum comunic, în ce măsură abilitățile pe care le am întâlnesc așteptările de la mine în calitate de lider. Mă ajută mult să contextualizez momente care altfel ar fi rămas scene izolate în care aș fi presupus lucruri, și să învăț să le transform în oportunități, chiar și atunci când sunt dificile. Simt că învăț ceva capital, la care nu m-aș fi gândit niciodată singură. Uneori mă simt de parcă am avut o revelație, alteori de parcă sunt cea mai incompetentă persoană din lume. Dar din fiecare moment se creează oportunități de a discuta între noi lucruri care acum un an ne erau complet străine și de a învăța împreună cum să le aplicăm. Pentru echipa de management funcționează să avem referințe comune, pentru a ne putea detașa de situații și pentru a găsii soluții, dar mai ales pentru a putea avea discuțiile mai dificile. Artemisa, Cătălina, Cristi, Jo & Sorana.

  Echipa DOR
  Echipa DOR (Decat O Revista)
 • De ce ai vrea să te dezvolți într-o cultură organizațională toxică atunci când poți alege să ai una sănătoasă? Dacă crezi - ca mine - că nu ai neapărat nevoie de o explorare a dinamicii din organizație, atunci cu siguranță că ai nevoie de ele. E game changer, funcționeză și pentru cei auto-didacți, e practic, iar trainerii sunt răbdători și motivanți. Am plecat de-acolo cu claritate, chef de schimbare și energie cât pentru un an întreg.

  Cosmin Pojoranu
  Cosmin Pojoranu Funky Citizens
 • De curând serbasem 10 ani de Perutnina în România. 10 ani alături de oameni frumoși, colegi și parteneri de business. Împreună am depășit provocări și ne-am bucurat de reușite. Deși cu toții eram pe drumul bun, cu valori aproape similare, nu toți aveam același ritm, o direcție unitară și cel mai important, nu întotdeauna vorbeam “aceeași limba”. Povestea noastră în Trend a început acum mai bine de 1 an, când în urma discuției purtate cu Ilinca am simțit că am găsit ce căutăm. Și așa a fost. TLJ ne-a pus în traistă noi unelte care ne ajută zilnic. Atât eu cât și colegii mei am înțeles și ne-am explicat multe. Am învățat să ne ascultăm unii pe ceilalți, să intrăm în filmul celuilalt, să vorbim deschis, să explicăm “de ce”, să punem întrebări și să construim rapid soluții. Azi suntem alți oameni, o altă echipa față de acum 1 an. Muțumim TLJ.

  Florin Lupu
  Florin Lupu Managing Director Perutnina
 • Va multumesc pentru structura deosebita a TLJ-ului. Pentru mine a fost o calatorie in care am imbinat experientele cu introspectia, unde am gasit cateva raspunsuri. Personal, am aderat la echipa Eturia, urmandu-mi un vis de a lucra cu oameni cu care sa pot impartasi experiente si discuta sincer, sperand sa evit perpetuarea experientelor din alte 4 echipe manageriale. Daca este sau va fi usor/greu, cred ca abia de acum voi putea avea o opinie. Consider ca nimic nu e intamplator si astfel am avut sansa sa fac parte din ’’visul vostru de a crea o realitate care nu exista inca, dar pentru care se creaza echipe potrivite pentru a transforma acest vis in realitate’’. Multumesc mult si succes, tuturor, in tot ceea ce ne propunem sa realizam!

  Gabriela Pepene
  Gabriela Pepene COO Eturia

Cui i se adresează programul de pregătire The Leadership Journey?

Antreprenorilor ajunși la maturitate și care doresc să împartă responsabilitatea conducerii firmei.
Liderilor de echipe (organizații sau departamente) care își doresc să construiască culturi constructive. Echipelor de board care doresc să învețe alături de alți lideri.
The Leadership Journey se adresează persoanelor care au deja experiență în conducerea oamenilor
și au nevoi de pregătire de altă natură decât acumularea de cunoștințe.

Contact

Comunicarea este baza pe care clădim toate programele noastre. Deschide dialogul chiar acum!  ro_RO
  ro_RO