Gândește liber!

The Leadership Journey

Înscrie-te în program!

Un om care dă întotdeauna ce e mai bun din el
devine un lider natural, doar prin puterea exemplului.

Dacă acțiunile tale creează o moștenire care îi inspiră pe alții să viseze mai mult, să învețe mai mult, să facă mai mult și să devină mai mult, atunci ești un lider excelent.

Care este diferența dintre
un manager și un lider?

Managerul reprezintă, în primul rând, o funcție, o diplomă, un job în nomenclatorul de meserii. Managerul nu poate deveni Lider oricum și oriunde.
Pe când Liderul va deveni manager, mai devreme sau mai târziu. Asta dacă nu este deja.

Transformare în 8 module:

 • Enough about you,
  let’s talk about you!

  Ai parte de un instrument complet, un chestionar feedback 360 de grade, urmat de o consiliere individiuală. Care îți sunt punctele forte? Ce calități trebuie să dobândești pentru a deveni un lider? Chestionarul 360 traduce cele șase valori în comportamente specifice, fiecare lider primește feedback și își poate construi un plan personal de dezvoltare.

  1

  YOUR 360 PORTRAIT

  CE FACI? CUM FACI?

 • The Gold Retriever!

  Este un modul care pune participanții în poziția de a experimenta direct diferențele dintre o viziune clară și una incertă, dintre aplicarea strategiei în operațional și pierderea ei din vedere la primele obstacole.

  2

  VISION AND STRATEGY

  SPUNE-MI UNDE VREI SĂ MERGI, POATE VREAU SĂ VIN ȘI EU CU TINE

 • Why not both?!

  Este un modul despre felul în care cultura organizațională influențează capacitatea unei companii de a obține un succes sustenabil, despre cum se formează cultura și cine răspunde de acest lucru și despre impactul pe care îl are un lider asupra culturii.

  3

  RESULTS VS. VALUES

  NU TREBUIE SĂ ALEGI, LE POȚI AVEA PE AMBELE

 • Trust me, I got this!

  Este un modul în care sunt evidențiate comportamente de leadership relevante pentru a crea empowerment. Liderul de succes este cel a cărui echipă acționează independent către obiectiv fără a avea nevoie de aprobare sau suport constant.

  4

  EMPOWERING PEOPLE

  POTENȚIALUL OAMENILOR TĂI ESTE POTENȚIALUL TĂU

 • The man of the people!

  Modulul folosește două sesiuni de învățare experiențială pentru a evidenția comportamente de comunicare asertivă și orientată către rezultat. Abilitățile interpersonale (persuasiune, acordarea de feeback) sunt cele care contribuie la crearea unor relații și a unei dinamici constructive la nivelul echipei de management, dar și în organizație, în interacțiunea cu oamenii, fiind cruciale pentru a asigura obținerea rezultatelor dorite.

  5

  INTERPERSONAL SKILLS

  AI DREPTATE, DAR NU ȘTII CUM SĂ O SPUI FĂRĂ SĂ RĂNEȘTI

 • Let’s have Funnel!

  Există organizații în care oamenii simt că își irosesc viața. Oferă ore de muncă și atât. O fac pentru bani și atât. Dar există și organizații în care oamenii, cu zâmbetul pe buze, contribuie cu mai mult decât munca lor. Vin cu entuziasm, creativitate, idei și curaj. Acestea sunt organizații cu culturi constructive.

  6

  THE FUNNEL OF JOY

  VISEZI, PLANIFICI, EXECUȚI, OBȚII REZULTATE, TE BUCURI

 • Decisions, decisions, decisions!

  Există așteptarea ca un grup de lideri să ia rapid o decizie de calitate, chiar în condiții de presiune și incertitudine. Membrii oricărui astfel de grup, însă, sunt oameni cu stiluri de comunicare, nevoi, interese și temeri. Toate aceste lucruri intervin în procesul decizional și pot influența calitatea rezultatului într-o direcție sau alta.

  7

  GROUP DECISION MAKING

  O DECIZIE E BUNĂ DACĂ SE IMPLEMENTEAZĂ ȘI PRODUCE EFECTELE DORITE

 • Feel the change!

  Modulul este despre capacitatea liderului de a obține angajamentul echipei în schimbare, de a menține motivația în ciuda efortului necesar și de a păstra echipa pe calea dorită. Acest proces implică eforturi suținute înainte de a ajunge la rezultatul dorit.

  8

  LEADING CHANGE

  GENERATOR DE SCHIMBARE SAU AFECTAT DE SCHIMBARE?

Beneficii adaptate pe programul tău

 • Evaluarea stilului individual de leadership

 • Participare la program alaturi de alti lideri din diverse industrii, companii și organizații.

 • Evaluarea stilului de colaborare și interacțiune a grupului de management din care faci parte.

 • Proces de învățare experientiala în care fiecare participant are descoperiri personale, declanșate de experiențele pe care le traversează, nu prin noțiuni seci, teoretice și deseori irelevante.

Ce au leaderii
de câștigat?

Pleacă echipați nu cu abilități sau competențe, ci cu mindsetul necesar pentru a crea și de a conduce culturi organizaționale.

Vor învăța cum să se uite la toate aspectele necesare pentru a ghida și a conduce organizații, de la crearea viziunii, crearea sensului, generarea consensului în luarea deciziilor, până la sărbătorirea momentelor de succes.

Vor înțelege de unde vin comportamentele oamenilor din organizație și ce pot face leaderii pentru modelarea acestora. Vor explora procesele de schimbare necesare oricăror schimbări și transformări organizaționale și vor vedea perspective noi pentru a redefini sensul și rolul lor în organizație.

Ce are organizația de câștigat?

Oferă leaderilor un limbaj comun, care să faciliteze un proces mult mai ușor de coordonare și de luare a deciziilor.

Oferă o șansă de a dezvolta o viziune amplă, la nivel organizațional, pe termen lung.

Oferă o altă perspectivă asupra performanței, una în care rezultatele nu sunt scopul tuturor acțiunilor, ci un rezultat al comportamentelor cultivate și încurajate în organizație, în mod conștient.

Dă șansa unui proces de evoluție și schimbare atât la nivelul leaderilor, cât și la nivelul întregii organizații.

Echipa

Cursuri alături de profesioniști din diverse industrii

Înscrie-te în program!

Ce spun participanții

 • De curând serbasem 10 ani de Perutnina în România. 10 ani alături de oameni frumoși, colegi și parteneri de business. Împreună am depășit provocări și ne-am bucurat de reușite. Deși cu toții eram pe drumul bun, cu valori aproape similare, nu toți aveam același ritm, o direcție unitară și cel mai important, nu întotdeauna vorbeam “aceeași limba”. Povestea noastră în Trend a început acum mai bine de 1 an, când în urma discuției purtate cu Ilinca am simțit că am găsit ce căutăm. Și așa a fost. TLJ ne-a pus în traistă noi unelte care ne ajută zilnic. Atât eu cât și colegii mei am înțeles și ne-am explicat multe. Am învățat să ne ascultăm unii pe ceilalți, să intrăm în filmul celuilalt, să vorbim deschis, să explicăm “de ce”, să punem întrebări și să construim rapid soluții. Azi suntem alți oameni, o altă echipa față de acum 1 an. Muțumim TLJ.

  logo

  Florin Lupu
  Managing Partner Perutnina