Un om care dă întotdeauna ce e mai bun din el devine un lider natural, doar prin puterea exemplului.

E ușor să spui asta. Mai ales atunci când te numești Joe DiMaggio și ești cel mai bun jucător de baseball american. Și cea care suspină după tine este Marilyn Monroe. Însă nici măcar el nu s-a născut lider. S-a născut într-o familie de imigranți cu șapte copii și tatăl era foarte dezamăgit de el că nu-și terminase liceul.

Care este diferența dintre un manager și un lider?

Managerul reprezintă, în primul rând, o funcție, o diplomă, un job în nomenclatorul de meserii. Managerul nu poate deveni Lider oricum și oriunde. Pe când Liderul va deveni manager, mai devreme sau mai târziu. Asta dacă nu este deja.

YOUR 360 PORTRAIT – CE FACI? CUM FACI?

Enough about you, let’s talk about you! Ai parte de un instrument complet, un chestionar feedback 360 de grade, urmat de o consiliere individiuală. Care îți sunt punctele forte? Ce calități trebuie să dobândești pentru a deveni un lider? Chestionarul 360 traduce cele șase valori în comportamente specifice, fiecare lider primește feedback și își poate construi un plan personal de dezvoltare.

VISION AND STRATEGY – SPUNE-MI UNDE VREI SĂ MERGI, POATE VREAU SĂ VIN ȘI EU CU TINE

The Gold Retriever! Este un modul care pune participanții în poziția de a experimenta direct diferențele dintre o viziune clară și una incertă, dintre aplicarea strategiei în operațional și pierderea ei din vedere la primele obstacole.

RESULTS VS VALUES – NU TREBUIE SĂ ALEGI, LE POȚI AVEA PE AMBELE

Why not both?! Este un modul despre felul în care cultura organizațională influențează capacitatea unei companii de a obține un succes sustenabil, despre cum se formează cultura și cine răspunde de acest lucru și despre impactul pe care îl are un lider asupra culturii.

EMPOWERING PEOPLE – POTENȚIALUL OAMENILOR TĂI ESTE POTENȚIALUL TĂU

Trust me! I got this! Este un modul în care sunt evidențiate comportamente de leadership relevante pentru a crea empowerment. Liderul de succes este cel a cărui echipă acționează independent către obiectiv fără a avea nevoie de aprobare sau suport constant.

INTERPERSONAL SKILLS – AI DREPTATE, DAR NU ȘTII CUM SĂ O SPUI FĂRĂ SĂ RĂNEȘTI

The man of the people! Modulul folosește două sesiuni de învățare experiențială pentru a evidenția comportamente de comunicare asertivă și orientată către rezultat. Abilitățile interpersonale (persuasiune, acordarea de feeback) sunt cele care contribuie la crearea unor relații și a unei dinamici constructive la nivelul echipei de management, dar și în organizație, în interacțiunea cu oamenii, fiind cruciale pentru a asigura obținerea rezultatelor dorite.

THE FUNNEL OF JOY – VISEZI, PLANIFICI, EXECUȚI, OBȚII REZULTATE, TE BUCURI

Let’s have Funnel! Există organizații în care oamenii simt că își irosesc viața. Oferă ore de muncă și atât. O fac pentru bani și atât. Dar există și organizații în care oamenii, cu zâmbetul pe buze, contribuie cu mai mult decât munca lor. Vin cu entuziasm, creativitate, idei și curaj. Acestea sunt organizații cu culturi constructive.

GROUP DECISION MAKING - O DECIZIE E BUNĂ DACĂ SE IMPLEMENTEAZĂ ȘI PRODUCE EFECTELE DORITE

Together we stand! Există așteptarea ca un grup de lideri să ia rapid o decizie de calitate, chiar în condiții de presiune și incertitudine. Membrii oricărui astfel de grup, însă, sunt oameni cu stiluri de comunicare, nevoi, interese și temeri. Toate aceste lucruri intervin în procesul decizional și pot influența calitatea rezultatului într-o direcție sau alta.

LEADING CHANGE – GENERATOR DE SCHIMBARE SAU AFECTAT DE SCHIMBARE?

Feel the change! Modulul este despre capacitatea liderului de a obține angajamentul echipei în schimbare, de a menține motivația în ciuda efortului necesar și de a păstra echipa pe calea dorită. Acest proces implică eforturi suținute înainte de a ajunge la rezultatul dorit.

9 module de leadership by Trend

Rețea de Alumni care se întâlnește periodic

Module adaptate programului tău

Alte beneficii:

Evaluarea stilului individual de leadership.
Evaluarea stilului de colaborare și de interacțiune a grupului de management din care faci parte.
Participare la program alaturi de alti lideri din diverse industrii, companii și organizații.
Proces de învățare experientiala în care fiecare participant are descoperiri personale, declanșate de experiențele pe care le traversează, nu prin noțiuni seci, teoretice și deseori irelevante.

Echipa

Ce spun participanții

 • Pentru mine Tlj a insemnat descoperiri, in mult mai multe directii decat cele pe care puteam la inceput de drum sa le anticipez sau sa sper sa ajung sa le descopar. Am aflat lipsuri personale,am intalnit oameni noi care cauta acelasi model de evolutie cu noi si poate ca cea mai importanta descoperire, pentru mine,a fost aceea legata de cat de minunati, cat de profesionisti si cat de importanti sunt colegii din echipa noastra, atat cei care m-au insotit in calatorie cat si cei care nu au participat inca.

  Mihai Dinu
  Mihai Dinu Partener, CTE Trailers
 • TLJ e o șansă - prima reală de până acum - să îmi dau seama cum lucrez, cum comunic, în ce măsură abilitățile pe care le am întâlnesc așteptările de la mine în calitate de lider. Mă ajută mult să contextualizez momente care altfel ar fi rămas scene izolate în care aș fi presupus lucruri, și să învăț să le transform în oportunități, chiar și atunci când sunt dificile. Simt că învăț ceva capital, la care nu m-aș fi gândit niciodată singură. Uneori mă simt de parcă am avut o revelație, alteori de parcă sunt cea mai incompetentă persoană din lume. Dar din fiecare moment se creează oportunități de a discuta între noi lucruri care acum un an ne erau complet străine și de a învăța împreună cum să le aplicăm. Pentru echipa de management funcționează să avem referințe comune, pentru a ne putea detașa de situații și pentru a găsii soluții, dar mai ales pentru a putea avea discuțiile mai dificile. Artemisa, Cătălina, Cristi, Jo & Sorana.

  Echipa DOR
  Echipa DOR (Decat O Revista)
 • De ce ai vrea să te dezvolți într-o cultură organizațională toxică atunci când poți alege să ai una sănătoasă? Dacă crezi - ca mine - că nu ai neapărat nevoie de o explorare a dinamicii din organizație, atunci cu siguranță că ai nevoie de ele. E game changer, funcționeză și pentru cei auto-didacți, e practic, iar trainerii sunt răbdători și motivanți. Am plecat de-acolo cu claritate, chef de schimbare și energie cât pentru un an întreg.

  Cosmin Pojoranu
  Cosmin Pojoranu Funky Citizens
 • De curând serbasem 10 ani de Perutnina în România. 10 ani alături de oameni frumoși, colegi și parteneri de business. Împreună am depășit provocări și ne-am bucurat de reușite. Deși cu toții eram pe drumul bun, cu valori aproape similare, nu toți aveam același ritm, o direcție unitară și cel mai important, nu întotdeauna vorbeam “aceeași limba”. Povestea noastră în Trend a început acum mai bine de 1 an, când în urma discuției purtate cu Ilinca am simțit că am găsit ce căutăm. Și așa a fost. TLJ ne-a pus în traistă noi unelte care ne ajută zilnic. Atât eu cât și colegii mei am înțeles și ne-am explicat multe. Am învățat să ne ascultăm unii pe ceilalți, să intrăm în filmul celuilalt, să vorbim deschis, să explicăm “de ce”, să punem întrebări și să construim rapid soluții. Azi suntem alți oameni, o altă echipa față de acum 1 an. Muțumim TLJ.

  Florin Lupu
  Florin Lupu Managing Director Perutnina
 • Va multumesc pentru structura deosebita a TLJ-ului. Pentru mine a fost o calatorie in care am imbinat experientele cu introspectia, unde am gasit cateva raspunsuri. Personal, am aderat la echipa Eturia, urmandu-mi un vis de a lucra cu oameni cu care sa pot impartasi experiente si discuta sincer, sperand sa evit perpetuarea experientelor din alte 4 echipe manageriale. Daca este sau va fi usor/greu, cred ca abia de acum voi putea avea o opinie. Consider ca nimic nu e intamplator si astfel am avut sansa sa fac parte din ’’visul vostru de a crea o realitate care nu exista inca, dar pentru care se creaza echipe potrivite pentru a transforma acest vis in realitate’’. Multumesc mult si succes, tuturor, in tot ceea ce ne propunem sa realizam!

  Gabriela Pepene
  Gabriela Pepene COO Eturia

Contact

Comunicarea este baza pe care clădim toate programele noastre. Deschide dialogul chiar acum!

   ro_RO
   ro_RO