Gândește lider!

THE COACHING JOURNEY

Contactează-ne!

Dezvoltați-vă competențele în coaching
și construiți relații solide cu clienții și echipa!

“Coaching-ul este o colaborare cu clienții într-un proces provocator și creativ, care îi inspiră să își maximizeze potențialul personal și profesional. Procesul de coaching deschide adesea surse de imaginație, productivitate și leadership anterior nevalorificate.” (International Coaching Federation)

Povestea

Ești un profesionist cu un rol complex, interacționezi cu diverse echipe și generații, iar provocările actuale precum lucrul în mod hibrid necesită abordări inovatoare. Pentru tine am creat The Coaching Journey, programul care dezvoltă abilitățile de leadership și maximizează potențialul tău. Indiferent dacă ești manager experimentat sau începător în căutarea unor modele alternative, vei găsi suportul necesar pentru a depăși obstacolele și a obține rezultate remarcabile. Programul facilitează dezvoltarea de strategii eficiente și abordări inovatoare pentru creșterea performanței și valorificarea oportunităților. Descoperă potențialul tău și al echipei tale în această poveste a coachingului. Ai încredere în proces, în clientul tău și în tine însuți!

Transformare și creștere continuă în 7 module

 • Ai parte de un instrument de evaluare psihologică care îți oferă o imagine detaliată asupra stilurilor tale de gândire și comportament, urmat de o consiliere individiuală. Prin identificarea punctelor tale forte și a aspectelor care necesită îmbunătățiri, LSI te ajută să dezvolți o mai mare conștientizare de sine și să-ți optimizezi performanța în diferite aspecte ale vieții.

  Life Styles Inventory™ (LSI1)

  Ce vezi cand te uiti in oglinda ?
  • Înveți diferențele dintre coaching,
   training, mentoring și managing. Înțelegi de ce și când un manager ar trebui să devină un coach pentru membrii echipei. Identifici punctele forte, vulnerabilitățile și obstacolele care afectează abordarea orientată spre coaching. Exersezi diverse tipuri de conversații de coaching și stabilești acorduri pentru a atinge obiectivele în fiecare sesiune. Un program complet pentru dezvoltarea ta ca lider coach.

   1

   Start coaching

   Cum să nu mai obosești
   dând soluții?  • Ne concentrăm pe abilitățile
   esențiale ale coachingului pentru rezultate
   cu impact. Vei învăța tehnici pentru colectarea informațiilor de bază, identificarea cauzelor fundamentale ale provocărilor și ascultarea la nivel intelectual și emoțional. Vom explora comportamentele care clarifică perspectivele prin întrebări atente, feedback și analogii relevante. Descoperi cum să găsești echilibrul între oferirea de suport și provocări, folosind întrebări puternice pentru înțelegere, reframing, insight și gândire orientată spre viitor.

   2

   Practica de coaching / coaching prin exercitii

   Muschii se formeaza prin
   antrenament

  • 1.Coaching orientat către obiective: Managerii învață când și de ce să aplice coaching-ul, stabilesc acorduri, abordează punctele forte și obstacolele.
   2. Construirea relațiilor: Câștigarea încrederii coacheilor, gestionarea provocărilor, încurajarea învățării și aprecierii.
   3. Explorarea opțiunilor: Identificarea cauzelor profunde, verificarea înțelegerii, clarificarea perspectivelor, echilibrarea sprijinului și provocărilor, generarea de idei.
   4. Obținerea rezultatelor: Clarificarea acțiunilor, adunarea resurselor, stabilirea obiectivelor, valorificarea punctelor forte, depășirea obstacolelor, stimularea responsabilității.

   3

   Practica de coaching / coaching prin exercitii

   Începe cu finalul în minte.
  • 1. Prezența empatică în coaching și gestionarea emoțională.

   2. Construirea unui raport de încredere între coach și coachee.

   3. Evitarea capcanei triunghiului Victimei/Persecutorului/Salvatorului.

   4. Coaching orientat spre obiective, oferind susținere autentică.

   4

   Roluri si poziționări în coaching

   Colegii tăi vor sa
   fie salvați, dar nu au nevoie  • Evitați greșelile frecvente în coaching și depășiți provocările obișnuite. Personalizați abordarea: sfaturi pentru a oferi coaching vedetelor, membrilor cu performanță stabilă și celor cu dificultăți. Fereastra lui Johari.

   5

   Taci. Ascultă. Intreabă

   Ce nu se aude dar te
   poate asurzi?  • Aplicarea metodei
   comportamentale cognitive (CBT) în coaching. Despre cum să identifici și să schimbi modelele de gândire și comportament care pot limita potențialul și performanța ta, a colegilor sau clienților tăi. Dobândești abilități practice pentru a ajuta clienții să-și înțeleagă și să-și gestioneze emoțiile, să-și depășească fricile și să-și dezvolte încrederea în sine. Descoperi cum să utilizezi instrumente specifice CBT pentru a sprijini clienții în atingerea obiectivelor lor și pentru a obține rezultate
   durabile în coaching.

   6

   Cogniții. Comportamente. Emoții.

   Minciunile care nu te
   lasă să traiesti
  • Clarificăm acțiunea așteptată
   și termenul limită, adunăm resurse pentru a încuraja acțiunea și susținem clienții să-și stabilească și să-și atingă obiectivele. Ne concentrăm pe utilizarea optimă a punctelor forte ale coachee-ului și explorăm orice obstacole în calea atingerii obiectivelor lor. Punem în aplicare structuri de suport pentru a-i ajuta să-și atingă obiectivele și adoptăm comportamente care încurajează responsabilitatea.

   7

   Rezultatele conteaza!


   Intentie sau actiune? Asta e
   intrebarea!

  Avantajele participării la programul The Coaching Journey:  • Programul oferă o călătorie cuprinzătoare pentru dezvoltarea abilităților de coaching și îmbunătățirea capacităților de leadership. Participanții vor obține înțelegeri valoroase despre stilurile lor de gândire și comportament prin intermediul evaluărilor psihologice, permițându-le să își optimizeze performanța în diferite aspecte ale vieții.

   Dezvoltare personală și profesională  • Prin construirea unor conexiuni solide cu clienții și echipele, participanții vor cultiva încredere și înțelegere reciprocă. Vor învăța să navigheze prin provocări și să încurajeze învățarea și aprecierea, conducând la relații mai eficiente și conexiuni valoroase.

   Relații consolidate


  • The Coaching Journey
   dotează participanții cu strategii și abordări inovatoare pentru a aborda complexitățile locului de muncă modern. Fie că sunt manageri experimentați în căutarea unor modele alternative de conducere sau începători în domeniul managementului, indivizii vor primi suportul necesar pentru a depăși obstacolele și a obține
   rezultate remarcabile.

   Abordări inovatoare  • Programul se concentrează
   pe obținerea unor rezultate tangibile. Participanții vor clarifica acțiunile, își vor stabili obiective, vor valorifica punctele forte, vor depăși obstacolele și vor promova responsabilitatea. Prin dezvoltarea unor strategii eficiente de coaching, își vor îmbunătăți performanța și vor contribui la succesul global al echipei și
   organizației.

   Îmbunătățirea performanței

  Echipa

  Cursuri alături de profesioniști din diverse industrii

  Contactează-ne!

  arrow