roxana-mitu-evenimente-min

Roxana Mîțu | MODERATOR

WEBINARIILE TREND TALKS

Performanță         Excelentă în               Organizații

Performanță Excelentă în Organizații

Performanța în organizații nu poate fi mereu simplificată la niște cifre. Sigur, indicatorii la final de an sunt importanți, însă la fel de semnificativă este și sustenabilitatea performanței, care poate fi urmărită prin engagement, atriție, oboseală sau burnout sau capacitatea oamenilor de a inova. Când vrem să cuantificăm performanța organizației trebuie să ne uităm la toată complexitatea sistemului, începând cu claritatea oferită de leadership, până la capacitatea noastră de a ne dezvolta oamenii sau cea a echipelor de sales de a ne reprezenta produsele pe piață.

De aceea spunem că performanța niciodată nu este despre succesul imediat, ci despre perspectivele noastre pe termen mediu și lung. Adaptabilitatea companiei depinde în mare măsură și de deschiderea și flexibilitatea oamenilor. Schimbările din jur sunt constante, întrebarea este dacă este și adaptabilitatea companiilor noastre?

Ne propunem să ne concentrăm pe câteva concepte cheie din organizații pentru a asigura performanța pe termen lung și pentru a genera sănătate umană, pe lângă cea financiară.

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Iunie

Evaluarea și Dezvoltarea Performanței:

Identificarea și Cultivarea Talentelor

Investigăm cum Centrele de Evaluare pot fi utilizate pentru a identifica
și dezvolta talente în vederea creșterii performanței. Detalii
Investigăm cum Centrele de Evaluare pot fi utilizate pentru a identifica și dezvolta talente în vederea creșterii performanței. Detalii

Maximizarea Performanței în Vânzări:

Strategii și Tehnici pentru a construi o echipă eficace

Explorăm strategii și tehnici pentru a transforma echipa de vânzări într-o
forță capabilă să-și îndeplinească obiectivele comerciale. Detalii
Explorăm strategii și tehnici pentru a transforma echipa de vânzări într-o forță capabilă să-și îndeplinească obiectivele comerciale. Detalii

Înscrie-te la evenimentele următoare:

Bifează webinarile la care vrei să participi:
* campuri obligatorii

Prin completarea acestui formular declar că am citit și
sunt de acord să primesc newsletter și informații despre
serviciile și produsele S.C. TREND CONSULT SRL conform
acestui site.

Evaluarea și Dezvoltarea Performanței:
Identificarea și Cultivarea Talentelor

În această sesiune vom explora rolul crucial al Centrelor de Evaluare si Dezvoltare în identificarea și dezvoltarea talentelor. Vom discuta despre cum aceste centre pot ajuta la evaluarea competențelor și identificarea potențialului și cum pot fi ele folosite pentru a alinia dezvoltarea angajaților cu nevoile organizaționale. Vom analiza și tehnici specifice, cum ar fi simulările și testele de personalitate, pentru a asigura decizii de recrutare și dezvoltare bine fundamentate.

Inchide

Maximizarea Performanței în Vânzări:
Strategii și Tehnici pentru a construi o echipă eficace

Această sesiune se concentrează pe competențele esențiale pentru a maximiza eficiența în vânzări. Vom explora cum echipele de vânzări pot aborda provocările comune, cum ar fi presiunea obiectivelor și adaptarea la schimbările tehnologice, prin strategii de vânzare și negociere, adaptabilitate și inovație. Instrumente precum sistemele CRM și analiza vânzărilor vor fi discutate pentru a îmbunătăți performanța și a construi relații durabile cu clienții.

Inchide

Confirmăm înscrierea!

Inchide