We want to talk to the manager!

Your management journey
starts here.

Management journey

Înscrie-te în program!

THE MANAGEMENT JOURNEY

"Pentru a conduce oamenii trebuie să mergi în spatele lor"

Lao Tzu

În urmă cu 2500 de ani, Lao Tzu enunța cea mai simplă definiție a unui manager. De altfel, o bună referință o putem regăsi și în sălbăticie. Să ne imaginăm o haită de lupi care se deplasează pe munte. Primii sunt cei mai slabi și bolnavi lupi. Întrucât orice echipă se deplasează cu viteza celui mai lent membru. Puterea fiecărui lup stă în haită, precum puterea haitei stă în fiecare lup. Aici putem recunoaște unitatea unui departament și responsabilitățile individuale, dar și comune ale echipei.

Dar unde este elementul alfa?

Unde este managerul?

Este ultimul. În spatele haitei. De aici poate identifica din timp orice pericol îi amenință echipa.

Înveți simplu, pe stilul tău.

Dacă actul de management poate fi învățat relativ rapid și simplu, pentru a deveni lideri este nevoie de un exercițiu constant și conștient și de învățare continuă.

Prin sesiuni de evaluare și de învățare experiențială, TMJ identifică tipologia liderului, punctele forte și acelea care necesită dezvoltare și oferă descoperiri personale foarte puternice despre cum putem să ne îmbunătățim capacitatea de a conduce echipa într-un mediu sigur.

Ascensiune în 7 module:

 • My way or the highway!

  Acest modul invită participanții să își exploreze abordarea managerială și felul în care stilul și poziționarea au impact asupra relațiilor și rezultatelor. Cu aceste instrumente, managerul poate să configureze abordarea și călătoria pe care să o urmeze echipa lui.

  1

  MANAGER'S PERSPECTIVE

  Roluri, stiluri și poziționare în management

 • Show me the money!

  Există multe modele și instrumente de planificare, dar care nu garantează rezultatele scontate. Această sesiune se concentrează pe evidențierea principiilor necesare pentru a ajunge la rezultate, pe impactul organizării și pe monitorizarea rezultatului.

  2

  DELIVERING RESULTS

  Stabilirea obiectivelor, planificarea și monitorizarea rezultatelor

 • Up, up and away!

  Pe parcursul acestui modul, managerii identifică comportamente specifice pentru mentalitatea de creștere și înțeleg cum să gestioneze constructiv erorile și provocările. Sunt asimilate abilități din știința feedback-ului – primirea și oferirea lui.

  3

  GROWTH MINDSET

  Cum abordăm greșelile, primirea și acordarea de feedback

 • Just do it!

  Modulul invită managerii să vadă cum renunțarea la control și încurajarea contribuțiilor pot genera atât creșterea rezultatelor, cât și un mediu constructiv pentru echipă.

  4

  EMPOWERING PEOPLE

  Despre delegare, motivare și limita renunțării la control

 • Suffering from success…

  Participanții identifică comportamente cheie de management care pot transforma procesul de management al performanței într-unul cu impact pozitiv asupra dezvoltării oamenilor și al rezultatelor de business.

  5

  MANAGING PERFORMANCE

  Procesul de management al performanței, discuția de evaluare

 • Help me to help you!

  Participanții discută despre comportamentele coaching-ului la locul de muncă și despre cum pot susține creșterea oamenilor din echipă. Despre coaching, abilitățile și atitudinele specifice lui, cât și despre modele specifice despre a conduce o discuție menită să îl ajute pe celălalt să găsească o soluție.

  6

  POTENTIAL AT WORK

  Coach vs. Manager, ascultare, întrebări de coaching

 • I beg to differ!

  Participanții descoperă care sunt comportamentele care duc către înțelegere și acord și devin conștienți despre modul în care discuțiile pot degenera în conflict. Aceștia sunt invitați să identifice atât comportamentele specifice care necesită schimbare, cât și alternativele constructive pentru acestea.

  7

  DEALING WITH
  DIFFERENT PERSPECTIVES

  Înțelegerea perspectivei celuilalt, persuasiunea

Beneficii adaptate pe programul tău

Descoperi care este stilul personal de management și care este impactul acestui stil și modul în care influențează echipa și rezultatele.

Afli despre comportamentele cheie de management care transformă relația manager-angajat și au un impact pozitiv asupra dezvoltării oamneilor și a rezultatelor de business.

Fiecare modul include o secțiune de ‘‘Apply it’’ în care participanții exersează instrumentele și comportamentele învățate prin exemple din realitatea lor de la locul de muncă.

Ce au managerii de câștigat?

Pleacă echipați cu competențele manageriale necesare în orice organizație pentru a coordona oameni: feedback, construire de mentalitate de creștere, delegare, motivare, gestionarea punctelor de vedere diferite, coaching, comunicare asertivă, management al performanței, coordonarea atingerii rezultatelor.

Descoperă noi perspective din noi industrii și particularitățile manageriale în funcție de tipul echipei.

Își antreneză și rafinează competențele manageriale existente într-un mod conștient.

Ce are organizația de câștigat?

Oferă managerilor un program unitar de dezvoltare și obține aliniere în ceea ce privește competențele manageriale.

Furnizează soluții integrative de învățare și echipa manageriale are acces la multiple unelte de dezvoltare.

Beneficiază de elementele noi de inovație descoperite de manageri din interacțiune cu alte organizații din piața românească.

Accelerează procesul de învățare pentru competențele manageriale și contribuie la construcția sustenabilă a rezultatelor.

Echipa

Cursuri alături de profesioniști din diverse industrii

Înscrie-te în program!