20 de Ani Despre Oameni și Evoluție

În urmă cu 20 de ani activam de câțiva ani buni într-o corporație, aveam un bebe mic și un soț cu un puternic elan antreprenorial care voia să schimbe lumea prin învățare. Eu lucram deja în resurse umane, în training… și prin urmare, cu toată frica și șovăiala de rigoare, m-am lăsat cucerită de visul lui.

Și am pornit într-o călătorie nouă, în care am adus alături de noi alți doi oameni, inteligenți și frumoși, și apoi încă unul și încă doi și uite așa până ne-am apropiat de cincizeci.

Acești 20 de ani au fost și vreau să fie în continuare în primul rând despre oameni. Am avut norocul să ne însoțească în călătoria aceasta oameni speciali – cei alături de care am construit și cei alături de care construim și în prezent, toți suntem o parte din TREND așa cum este azi. Pentru că TREND înseamnă vise, idei, suflet, energie, curaj și frică, curiozitate, frământări, lacrimi, bucurie și râsete din toată inima.
Pentru că TREND înseamnă oameni.

Personal, eu am învățat în acești 20 de ani să fiu mamă, am învățat să fiu consultant, am învățat să conduc o echipă, am învățat să fiu terapeut… am învățat atât de mult încât să-mi dau seama cât de mult mai am de învățat!
Acești 20 de ani au fost și vreau să fie în continuare despre învățare. Am învățat noi, cei din TREND, alături de clienții noștri. Am făcut și facem în continuare tot ce putem să învățăm continuu, astfel încât să-i putem ajuta și pe alții să crească. De foarte multe ori am crescut datorită clienților noștri, așa că de fapt trăim o spirală a cunoașterii, a învățării, în care ne sprijinim reciproc să evoluăm.
Pentru că TREND înseamnă oameni care evoluează împreună.

Am primit misiunea de a scrie în acest articol despre ce a fost vorba în primii 20 de ani de Trend și despre ce aș vrea să duc mai departe, în următorii 20 ani.
Ei bine, am învățat în primii douăzeci despre mine, despre ceilalți, despre lume în general, am primit încredere, înțelegere și acceptare, am primit prietenie și iubire. Am împărtășit ce am învățat și ce am primit cu colegii și clienții noștri. Și aș vrea ca toate acestea să continue, indiferent cât de multă energie și dăruire este necesară, indiferent cât de greu ne este uneori, indiferent dacă mai greșim sau ne mai rătăcim.
Îmi doresc să continue construcția asta pentru că știu câți alții muncesc în aceeași direcție, din toată inima și cu toate puterile.
Iar împreună, chiar putem contribui prin învățare la o lume mai bună.

Anca Florea, Partener

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *