Cu suflet, despre oameni

Am ajuns în Trend acum mai bine de 16 ani. Era anul 2004, nu o să-l uit niciodată! Este anul care mi-a adus două pierderi enorme: bunica (cea care m-a crescut) și mama (cea mai bună prietenă a mea). Și, pentru că „Dumnezeu nu-ți închide chiar toate ușile deodată”, am avut atunci marea șansă să-i întâlnesc pe oamenii de la Trend și să rămân cu ei. Am găsit aici cea mai importantă susținere de care aveam nevoie (și nici măcar nu realizam câtă nevoie am!): cea emoțională.

De la început am avut sentimentul că oamenii aceștia erau foarte diferiți de cei cu care mai lucrasem (eram la al treilea job). Erau diferiți într-un mod care părea “de pe altă planetă”: foarte veseli și relaxați. Nimeni nu punea presiune, nimeni nu țipa, nimeni nu pretindea lucruri, nimeni nu avea aere de șef. Mi se părea că e too good to be true. Și am tot avut senzația asta vreun an, până când, cu tot scepticismul meu, am realizat că e true, că așa e colectivul, are oameni cărora le pasă pe bune, sunt smart, îți arată și te lasă să înveți multe, nu doar aspecte profesionale, ci și despre lume și viață, în general.

Industria de training era la început si, drept să spun, nici nu prea înțelegeam ce înseamnă, mi se părea magic ca adulții să aibă acces la un sistem de învățare atât de diferit de școală, la care mergi cu drag, unde te și distrezi și unde să înveți este de ușor și plăcut.

Am participat în primii ani la toate cursurile la care puteam! Eram fascinată!
Am crescut și eu odată cu compania.

M-am implicat în toate activitățile, m-am dus oriunde era nevoie și am ajutat la construcție. Cu drag, cu dedicare, cu stress care uneori nu mă lăsa să dorm. Pentru că eram cu sufletul acolo, simțeam ca este importantă contribuția mea, ca eu contez mai întâi ca om pentru oamenii dragi mie. Așa, nimic nu părea prea dificil.
Este greu să cuprind tot ce a fost si înseamnă Trend pentru mine, toate experiențele mele aici. Astazi simt și știu ce înseamnă succesul nostru ca echipă, succesul meu în poziția de consultant, știu și despre eșec, cum se simte sau cum poți trece mai departe învățând din tot felul de experiențe.

Am trecut împreună prin criza majoră din 2010-2012, trecem împreună și prin criza prezentă. Sentimentul este ”împreună”: evoluăm împreună, simțim că aparținem unii altora.

Mă simt privilegiată că sunt în Trend. Sau, cum ne mai spunem noi, că sunt Trend.
Cred că voi păstra mereu în suflet sentimentul acela de început de ”too good to be true, but it is true”.
Este fascinația generată de oamenii Trend. Acest ”wow” pe care îl găsesc în mine când interacționăm și când descopăr lucruri despre mine, despre ei, despre cum să facem mai bine pentru clienții noștri și pentru noi, este constant. Mă provoacă, mă liniștește, mă face să mă simt acasă.

Da, mă simt privilegiată, recunoscătoare și Trend!

Sorana Brătucu, Senior Consultant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *