TRAINING

Întâlnirile cu mii de vânzători profesioniști, experiența directă în vânzări a colegilor noștri, precum și
studiul celor mai recente cercetări în domeniu stau la baza unor programe de pregătire practice și
orientate către generarea unor schimbări imediate.

IMPROVE YOUR CULTURE

Cursuri personalizate  –  de la valori la comportamente

Sunt cursuri personalizate care facilitează descoperirea și exersarea comportamentelor cheie prin care se manifestă valorile companiei. Aceste programe construite special pentru fiecare organizație client  și folosesc mixul de metodologie specific Trend, combinând învățarea experiențială și analiza comportamentală.

Lucru in echipă

Este un program care familiarizează participanții cu comportamentele constructive de lucru în echipă. Programul de două zile pune în evidență modalități de colaborare orientate către atingerea obiectivelor comune simultan cu cele individuale, în condițiile păstrării unor relații pozitive între membrii echipei.

Colaborare între departamente

Este un curs care facilitează descoperirea principalelor bariere în colaborarea inter-departamentală, dar și a modalităților de eliminare a acestor bariere. Sunt scoase la lumină convingerile distructive și etichetele generate de lipsa de informație și înțelegere și sunt evidențiate efectele lor. Participanții descoperă cum pot gestiona situațiile normale, dar și pe cele dificile în viitor, astfel încât să fie evitate convingerile și etichete și să fie întărită colaborarea.

Colaborare interpersonală

Este un training menit să conducă la îmbunătățirea colaborării în echipă prin auto-cunoaștere, dar și prin cunoașterea și înțelegerea celorlalți. Programul poate include instrumente de auto-descoperire – persolog® sau SDI® (Strengths Deployment Inventory).

ro_RO
ro_RO