Echipa noastră de Sales: oamenii si forțele care îi unesc

Cine sunt oamenii din echipa de Sales?

Dragoș – Lupta lui Dragoș este pentru simplitate și logică. Ce aș scrie eu într-o pagină, el își bate capul să ajungă în două rânduri și să aibă același impact. Fiecare cuvânt de acolo este necesar și Dragoș știe să zică de ce e acolo. Cred că pentru timpul și energia clienților, efortul lui de a ajunge la două rânduri este „aur”. Si de asta, o dată ce un client ajunge să lucreze cu el, Dragoș scrie și iar scrie soluții simple și logice, până ajunge la conturi de zeci și sute de mii de euro. (Maria Zidaru)

George – Apreciez umorul nebun și savuros al lui George, drive-ul de a câștiga clientul, deschiderea de a oferi ajutor necondiționat, relaxarea cu care face lucrurile, sensibilitatea care iese la suprafață orice ar face el să nu o arate, sesiunile live karaoke country, felul molipsitor în care iubește Crăciunul și aplicația TREND Secret Santa care ne-a adus pe toți mai aproape unii de alții. (Ilinca Brânzei)

Maria – Când mă gândesc la Maria îmi vin 3 cuvinte în minte: zâmbet (de revista!), curaj și integritate. Luminează încăperea și îți face ziua mai bună cu zâmbetul ei, te inspira și îți dă curaj să îți expui punctul de vedere, chiar și în momentele dificile, să adresezi orice lucru care contravine cu valorile tale și să îți asumi poziția adoptată, even when it’s not fashionable. (Ana-Maria Enache)

Ilinca – Mergi cu Ilinca la un eveniment și cu zâmbet și ochi strălucitori îți „deschide” ce ușă vrei tu. Ea este Ilinca, care cu o autenticitate aparte, se poate apropia de orice om. La birou este mereu concentrată să îndeplinească clienților promisiunile făcute. În afară, este un om al oamenilor care te sună când simte că nu ești ok și te întreabă cu ce te poate susține. Este un partener de încredere în business, dar mai mult de atât, un om adevărat! Love Ilinca! (George Olteanu)

Ana-Maria – Când mă gândesc la Ana, primul lucru care îmi vine în minte este intensitatea. Spiritul ei, acest ‘sunt dispusa sa fac’ și disponibilitatea ei de a încerca, de a se reinventa, sunt inspiraționale. Există o ușă în permanență deschisă către pot și vreau, cu care face lucrurile să se întâmple. Si e acolo, când ai nevoie, alături de ea e un sentiment de siguranța. (Ciprian Todoca)

Ciprian – Când l-am cunoscut pe Ciprian, primul lucru care m-a marcat a fost capacitatea lui de a spune lucruri “pe bune” la client, de a nu face promisiuni deșarte și a de fi transparent cu ce poate să meargă greu sau chiar să eșueze. Este greu de descris intensitatea și “realness-ul” cu care reușește să-l facă pe cel din fata sa se “dezbrace” de măști și să pună pe masă cu ce îi e cu adevărat greu. Ciprian este omul care are mereu un gând bun și de încurajare, oricât de grea este situația pe care o ai în fată. (Dragoș Sârbu)

 

Ce ne-a ajutat cel mai mult să fim echipa de astăzi?

Credem că au fost două forțe, una din exterior și una din interior.

Din exterior, managementul ne-a dat structură, ne-a organizat ca echipă cu obiectiv comun. Totodată, au fost clienții, care inovează de la an la an, se dezvoltă și ne-au ”forțat” să ținem pasul. E un efort constant de echipă să citim, să împărtășim ce aflăm de la clienți, să înțelegem ce îi entuziasmează, ce a funcționat și ce nu. În relația cu clienții noștri, toți vrem același lucru: să avem impact prin ceea ce facem. Simțim o responsabilitate mare față de calitatea proiectelor TREND. La finalul zilei, contează să livram clienților ce am promis.

Din interior, a fost dorința fiecăruia de a fi cel mai bun „team mate” care ar putea fi. Suntem echipa de azi prin felul în care ne-am îmbrățișat diferențele și ne-am oferim sprijin reciproc. Am ajuns să avem încredere unii în alții, să împărtășim ce am făcut, ce ne-a ieșit și unde nu ne-a ieșit. În echipa asta, ne-am ”dezbrăcat” de egouri, de ironii și mai ales de competitivitate. Ne-am propus să nu renunțăm când e greu, ne trezim dimineața și știm că dacă unul dintre noi are o zi proastă, un moment dificil, are susținerea celorlalți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *