Magor Csibi, Head of Leadersip & Organizational Practice la Trend Consult a fost acceptat în Forbes Business Council

Forbes Business Council este o comunitate exclusivistă dedicată antreprenorilor si liderilor de succes din domeniul afacerilor.

Magor este un consultant cu experiență în proiectele legate de cultură organizațională și leadership. Lucrează cu echipe de board, lideri de companii și antreprenori pentru analiza și îmbunătățirea actului de leadership. El ajuta echipe diverse pentru a conștientiza importanța autenticității și a factorului uman în procesele de business. 

Forbes Business Council este o comunitate exclusivistă dedicată antreprenorilor si liderilor de succes din domeniul afacerilor. Aceasta este accesibilă doar prin invitație și reunește membri de elită din întreaga lume, oferindu-le oportunități de creștere și networking.

Magor a fost examinat și selectat de către un comitet de revizuire pe baza profunzimii și diversității experienței sale. Criteriile de acceptare includ un istoric de impact pozitiv în măsurătorile de creștere a afacerilor, precum și realizări personale și profesionale și distincții.

Sunt onorat să îl primim pe Magor Csibi în comunitatea noastră“, a spus Scott Gerber, fondatorul Forbes Councils, colectivul care include Forbes Business Council. “Misiunea noastră cu Forbes Councils este de a aduna lideri experimentați din fiecare industrie, creând o rețea cu capital social curatoriată, care ajută fiecare membru să se dezvolte profesional și să aibă un impact și mai mare asupra lumii afacerilor”.

Ca membru acceptat al Consiliului, Magor are acces la o varietate de oportunități exclusive concepute pentru a-l ajuta să ajungă la influența profesională maximă. El se va conecta și va colabora cu alți lideri locali respectați într-un forum privat și va participa la evenimente organizate exclusiv pentru membri. Magor va fi de asemenea invitat să lucreze cu o echipă editorială profesionistă pentru a-și împărtăși expertiza în articole originale de afaceri pe Forbes.com și să contribuie la sesiunile de întrebări și răspunsuri publicate alături de alți experți.

În plus, Magor va beneficia de acces exclusiv la parteneri de servicii de afaceri verificați, materiale de marketing cu marca de membru și va primi suportul de înaltă calitate al echipei de concierge a membrilor Forbes Councils.

“Invitația de a face din Forbes Business Council mă onorează. Este o recunoaștere importantă a expertizei noastre pe leadership, pentru că o bună parte din ce știu despre leadership și cultură organizațională, am învățat de la Trend, prima dată în calitate de client, apoi ca membru al echipei. Și mai important însă, invitația este o mare șansă de învățare. A fi în cea mai importantă comunitate de lideri globali îmi dă oportunitatea de a avea acces la perspective foarte diferite de ale mele și de expertiză de top din toate domeniile și țările. Sunt încântat!” a declarat Magor Csibi, Head of Leadersip & Organizational Practice la Trend Consult.

 

Forbes Councils este un colectiv de comunități cu acces exclusiv prin invitație, create în parteneriat cu Forbes și experți în crearea de comunități care au fondat Consiliul Tinerilor Antreprenori (YEC). În cadrul Forbes Councils, proprietarii și liderii de afaceri excepționali se adună alături de oameni și resurse care îi pot ajuta să prospere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *