Culture Management Insights

 

Timp de o jumatate de zi specialisti din domeniul HR trec printr-o experienta de invatare Council of The Marble Star care invita participantii sa ia parte la provocarea ordinului Excelleron pentru a câstiga statutul de elder – persoana din elita culturala si economica a Camelotului, membru al Consiliului lui Arthur. Pentru a obtine acest statut participantii au nevoie sa-si demonstreze capacitatea de a obtine simultan rezultate financiare si voturi shuma pentru respectarea principiilor regatului. Într-un mediu nesigur, participantii actioneaza creând o cultura a grupului care le influenteaza performanta si dorinta de colaborare pe termen lung.

În ce fel influenteaza cultura organizationala capacitatea unei companii de a obtine un succes sustenabil? Cum se formeaza cultura si cine raspunde de acest lucru? Ce impact are leaderul asupra culturii? Acestea sunt numai cateva dintre intrebarile ridicate aceasta prima experienta.

In a doua parte a zilei ni se alatura specialisti in Sales cu care discutam despre o noua modalitate de a intelege cultura unei echipe de vanzari, sursele performantei si blocajele in calea acesteia.

Toate acestea cu instrumentul Sales Culture Scanner, care ofera o imagine asupra starii actuale a companiei si care evidentiaza potentialul de dezvoltare al acesteia pe termen lung.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *