Ep.1, Ioana: aventuri din viața de consultant

Am crescut spunându-mi-se că prima impresie contează, că la o întălnire trebuie să fii prezentabil, să te porți elegant și să vorbești la subiect.

Cu toate aceste credințe bine înșurubate m-am pregătit pentru prima mea zi la Trend. Mai fusesem în vizită și știam cum sunt așezate birourile, așa încât acum puteam să mă concentrez doar asupra impresiei pe care urma să o fac.

Cine mă cunoaște știe că am 1,83 m, astfel încât am pășit țanțoșă și plină de încredere în partea de open space a biroului.
După câteva zâmbete și glumițe relaxate aflu că este nevoie să intru în biroul colegilor de la financiar. Nimic mai simplu, știam perfect biroul lor, mai fusesem în urma cu 2 săptămâni.
Chiar înainte să intru la ei, se aude brusc un trosnet major și se zgâlțâie geamul exterior al biroului lor. Magistral, intrasem în plin cu piciorul în zidul transparent! Eu nu remarcasem că modificaseră spațiul.
Toți au înlemnit, s-au întrebat dacă sunt teafără. Nu am avut nimic, dar impresia pe care am lăsat-o a fost memorabilă……

A doua zi am văzut cum colegii mei puseseră pe geam un post-it “Atenție, ocoliți!”.
Atunci am știut că Trend va fi locul unde voi putea fi eu însămi pentru mult timp.

Ioana Dorobanțu, Senior Consultant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *