CONSULTANȚĂ

Serviciile noastre de consultanță în leadership pot răspunde la întrebări de tipul: Care este concret nivelul curent de competență al leaderilor din organizație?
Unde sunt ei în călătoria personală de creștere? Leadershipul practicat acum creează viziune, angajament, motivație și o cultură constructivă? Ce avem de
făcut ca să-i ajutăm pe leaderii noștri să devină inspiraționali și să crească leaderi la rândul lor?

IMPROVE YOUR LEADERSHIP TACTICS

Construirea de programe personalizate, licențiate către organizația client

La solicitarea organizațiilor client, construim programe dedicate de dezvoltare în management și leadership. Aceste programe pot fi livrate către participanți fie de către trainerii Trend, fie de către traineri interni, ca urmare a unui proces de licențiere.

Selecție de talente – assessment centers leadership

Participanții trec printr-un proces de evaluare bazat pe metodologia TREND și diverse instrumente specifice centrelor de evaluare în cadrul căruia este urmărit nivelul lor curent și potențialul de leaderi. În urma acestui proces primesc un raport privind nivelul lor curent de competență, punctele forte și ariile de dezvoltare

Development centers leadership – standard trend

Nivelul curent de competențe de leadership al participanților este evaluat având ca reper standardul și benchmark-ul TREND, prin intermediul unui proces bazat pe metodologia TREND și diverse instrumente specifice centrelor de evaluare,. Participanții primesc apoi feedback de la consultanții TREND și un plan de dezvoltare personalizat, ce cuprinde cele mai potrivite metode de învățare pentru fiecare arie evaluată ce necesită dezvoltare. În cadrul acestui proces folosim unele dintre cele mai performante instrumente psihometrice de evaluare a competențelor de leadership.

Development centers leadership – soluții personalizate

Participanții trec printr-un proces de evaluare bazat pe metodologia TREND și diverse instrumente specifice centrelor de evaluare, ce are în vedere modelul propriu de competențe de leadership al clientului nostru. În urma evaluării nivelului curent de competențe de leadership, participanții primesc feedback de la consultanții TREND și un plan de dezvoltare personalizat, ce cuprinde cele mai potrivite metode de învățare pentru fiecare arie evaluată ce necesită dezvoltare. Uneori acest proces este urmat de ședințe de coaching individual.

360 Feedback – leadership – trend portrait

Pornim de la modelul intern de competențe de leadership al clienților noștri sau de la abilitățile vizate într-un program de dezvoltare și setăm platforma noastră de 360 grade feedback – TREND Portrait  astfel încât să fie adaptată la realitatea organizației. Participanții pot avea astfel perspectiva colegilor, managerilor și ale echipelor din subordine asupra comportamentelor lor de leadership actuale. Raportul individual generat de platformă cuprinde informații relevante despre punctele tari, ariile de dezvoltare, punctele tari neidentificate sau blind-spot-urile fiecărui participant.

 

Dezvoltarea echipelor de board

La baza schimbărilor și optimizărilor de performanță al unei organizații stă propriul proces de transformare al leaderilor săi. Consultanții noștri seniori au însoțit echipe de board în călătoria lor de creștere ca indivizi și ca echipă. Au fost puse la punct programe speciale de dezvoltare adresate leaderilor cu experiență, ce cuprind intervenții de tip workshop, coaching individual și de echipă. Sunt folosite în cadrul acestor programe instrumente psihometrice adresate cu precădere acestui tip de participanți, atât pentru dezvoltarea lor ca leaderi cât și ca echipă de leaderi.

ro_RO