TRAINING

Programele noastre de training dedicate managerilor au fost construite pornind de la principiile generale
și instrumentele validate și testate în această zonă. Am adaptat, însă, aceste modele la realitățile locale
cunoscute prin intermediul lucrului cu zeci de organizații, dar și direct.

IMPROVE YOUR LEADERSHIP TACTICS

First time manager

Este un curs de două zile dedicat celor care ocupă pentru prima dată un post de management și conduc echipe de contributori individuali. Programul se concentrează pe diferențele în abordarea sarcinilor și a oamenilor aduse de noua poziție, dar și pe elemente de bază de management: planificare, delegare, monitorizare etc.

Developing people

Cursul familiarizează participanții cu principalele metode de dezvoltare a oamenilor din echipă, cu modalitățile de investigare a nevoilor de pregătire și cu modelele de decizie în privința planurilor de dezvoltare. Programul de două zile include și o zonă dedicată discuției de dezvoltare ca instrument care poate fi folosit formal în cadrul unui proces de coaching on the job sau spontan într-o discuție cu un angajat care caută sprijin.

Trend leadership journey

O călătorie individuală dedicată liderilor care își propun să construiască și să mențină culturi constructive.

Managementul performanței

Este un training de două zile care facilitează descoperirea și exersarea de către participanți a unor modele, instrumente și comportamente utile pentru a parcurge un ciclu din procesul de managementul performanței. Programul acoperă toți pașii procesului de la definirea și discutarea obiectivelor până la discuția de eveluare.

First time manager  – academy

Cele patru module cu o durată totală de 8 zile oferă participanților noțiunile de bază necesare unei persoane aflate pentru prima dată într-o poziție de conducere. De la planificare, organizare și managementul performanței până la gestionarea conflictelor și relația cu echipa sunt acoperite elementele cheie, participanții descoperind comportamente și instrumente esențiale în activitatea lor. Între module, participanții îndeplinesc misiuni individuale și de grup care sunt discutate în următoarea întâlnire.

CHANGE HABITS, DRIVE RESULTS

De foarte multe ori ne preocupăm de echipă, de proiect, de business și uităm să investim în noi. În 2021 însă, trăiește cu ambiția de a-ți atinge rezultatele dorite și de a-ți depăși obiectivele setate! Pentru asta, este nevoie să modelezi obiceiurile tale și pe cele ale colaboratorilor tăi, să iți cultivi flexibilitatea necesară unor schimbări profunde. Pentru ca obiceiurile noastre definesc între 40% și 80% din toate alegerile noastre responsabile, iar liderii influențează comportamentele celor din jur. Astfel rezultatele depind de fapt de… obiceiurile tale.

Unul dintre cele mai dorite și apreciate programe pentru lideri despre schimbare comportamentală în cei 20 de ani de programe de training marca TREND este susținut de Adrian Florea, Senior Partner.

Leading people

Programul de două zile folosește învățarea experiențială și peer learningul pentru a facilita insight-uri legate de rolul leaderului și impactul asupra culturii, dar și de modul în care acesta influențează performanța prin interacțiunile sale cu membrii echipei. Printre subiectele abordate se numără: culturile constructive, comunicarea cu echipa, feedback-ul și reacția la greșeală, motivarea etc…

Leading people – academy

Cele patru module cu o durată totală de șase zile facilitează descoperirea unor comportamente și instrumente cheie de leadership. Sesiunile de învățare experiențială și peer learningul sunt metodele folosite pentru a genera descoperiri personale puternice să a duce discuțiile în zonele de interes pentru cursanți.

ro_RO
ro_RO