TRAINING

Pentru orice organizatie modul in care aceasta isi construieste si executa strategia de vanzari este cheia succesului unei afaceri pe termen lung,
indiferent de conditiile de piata. Lucram cu oameni si echipe pentru atingerea obiectivelor de vanzari, avand ca scop construirea unui mediu de lucru placut
si inspirational, dar si a unei culturi orientate spre performanta si colaborare. Disciplina si mentalitatea de crestere sunt componente estentiale
ale programelor noastre indiferent de tipul de interventie sau de complexitate a programelor noastre.

IMPROVE YOUR SALES PERFORMANCE

Oferim clienților noștri programe de dezvoltare standard sau personalizate atât pentru vânzători cât și pentru managerii acestora. De-a lungul anilor am lucrat cu organizații din domenii variate, oferind programe pe diverse subiecte.

Am construit de-a lungul anilor academii interne de vânzări pentru organizații din domeniul financiar-bancar, companii din IT & C, retail etc. O categorie aparte a fost cea a proiectelor de construire de cursuri orientate către vânzarea unui produs specific al clientului sau traininguri care au vizat abordarea diferențiată a categoriilor de clienți specifice clientului. Aceste programe ancorate puternic în realitatea organizației client au fost livrate atât de trainerii noștri cât și de echipele interne ale clientului.

Soluțiile complexe au inclus diferite forme de follow-up pentru a crește gradul de transfer al învățării, dar și o aliniere între instrumentele de vânzări folosite și conținutul programelor de învățare.

Non-Aggresive consultative selling

Cursul – în varianta de două zile – propune participanților comportamentele și instrumentele specifice vânzării consultative, necesare oricărui vânzător profesionist, acoperind descoperirea nevoilor, oferirea de beneficii și gestionarea obiecțiilor.  În varianta extinsă la trei zile, programul include și prospectarea – de la identificarea de potențiali clienți la abordarea acestora. În ambele variante, conținutul este parcurs prin exerciții și roleplay-uri urmate de analiză și feedback.

Abilități de negociere

Cursul este destinat vânzătorilor și acoperă elementele de bază în negocierea comercială. Participanții descoperă instrumente pentru a-și putea pregăti tranzacționarea, dar și comportamente care asigură succesul tranzacționării în timpul întâlnirilor de negociere.

Sales force management

Cursul, destinat managerilor de echipe de vânzări, aduce în discuție aspecte specifica activității acestora cum ar fi definirea și agrearea targetelor individuale, motivarea și dezvoltarea oamenilor, gestionarea deviațiilor de performanță etc.

Complex sales

Este un curs avansat dedicat celor care au nevoie să vândă în conturi mari, unde există mai multe persoane implicate în procesul de luarea deciziei. Programul oferă instrumente utile pentru o abordare strategică, pregătirea vizitelor și urmărirea succesului obținut.

Abilități avansate de negociere

Programul este destinat vânzătorilor implicați în negocieri complexe și dificile cu parteneri de discuție experimentați. Participanții descoperă și exersează modalități avansate de pregătire și planificare și comportamente de negociere care să-i ajute în gestionarea unor interlocutori dificili. Programul include comportamente de persuasiune, modalități de contracarare a dirty tricks-urilor și soluții non-agresive pentru a obține o putere mai mare în discuție.

Telesales

Programul de două zile este dedicat celor care practică vânzarea prin telefon, combinând comportamentele specifice vânzării consultative cu abilitățile necesare ținând cont de specificul mediului de comunicare. Participanții descoperă tehnici de câștigarea și păstrarea interesului interlocutorului față de discuție, modalității de a-și folosi eficient vocea, dar și soluții pentru evitarea capcanelor specifice vânzării telefonice.

Key acccount management

Este un program care facilitează descoperirea de comportamente și instrumente necesare unui vânzător profesionist, după momentul câștigării unui client, pentru a putea asigura menținerea și creșterea businessului pe contul respectiv.

Eficiență in vanzari

Cursul oferă participanților modele și instrumente pentru gestionarea portofoliului și a activităților într-o manieră care să asigure păstrarea orientării către rezultat, simultan cu menținerea unor relații productive.

Sales Performance Journey

Programul se adresează oamenilor de vânzări care își doresc să implementeze un proces de vânzare care conduce la o relație constructivă cu clientul și la semnarea contractului.

ro_RO