CONSULTANȚĂ

Dezvoltarea unor programe  de consultanta orientate către generarea unor schimbări imediate la nivel individual.

IMPROVE YOUR SKILLS

Construirea de programe personalizate, licențiate către organizația client

La solicitarea organizațiilor client, construim programe dedicate de dezvoltare de soft skills. Aceste programe pot fi livrate către participanți fie de către trainerii Trend, fie de către traineri interni, ca urmare a unui proces de licențiere.

Soft skills assessment/ development center

Abilitățile soft/ de bază/ generale pot face diferența între succes și insucces, chiar și în condițiile unor competențe tehnice excelente. Trend oferă centre de evaluare standard și personalizate pentru evaluarea competențelor soft ale angajaților – de la nou angajați pe poziții de contributori individuali, până la manageri și membrii ai boardului.

2020 Skills assessment

2020 Skills Assessment este un centru de evaluare menit să identifice nivelul la care se află participanții pe șase competențe cheie pentru angajatul viitorului: Agilitate în învățare, Rezolvarea problemelor complexe, Gândire critică, Creativitate, Coordonarea cu alte persoane și Inteligență emoțională.

360 Feedback – Trend Portrait

Pornim de la modelul intern de competențe al clienților noștri sau de la abilitățile vizate într-un program de dezvoltare și setăm platforma noastră de 360 grade feedback – TREND Portrait astfel încât să fie adaptată la realitatea organizației. Participanții pot avea astfel perspectiva colegilor, managerilor, echipelor din subordine și ale partenerilor externi cu care lucrează asupra comportamentelor lor actuale. Raportul individual generat de platformă cuprinde informații relevante despre punctele tari, ariile de dezvoltare, punctele tari neidentificate sau blind-spot-urile fiecărui participant.

Development centers soft skills

Participanții trec printr-un proces de evaluare bazat pe metodologia TREND și diverse instrumente specifice centrelor de evaluare. În urma evaluării nivelului curent ale diverselor lor soft skills, participanții primesc feedback de la consultanții TREND și un plan de dezvoltare personalizat, ce cuprinde cele mai potrivite metode de învățare pentru fiecare arie evaluată ce necesită dezvoltare.

Construirea de programe personalizate, licențiate către organizația client

La solicitarea organizațiilor client, construim programe dedicate de dezvoltare de soft skills. Aceste programe pot fi livrate către participanți fie de către trainerii Trend, fie de către traineri interni, ca urmare a unui proces de licențiere.

ro_RO
ro_RO